Η Αναστασία Μουστακάτου κατέλαβε την 5η θέση στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό για μουσικούς με αναπηρία όρασης


Την πέμπτη θέση μεταξύ των 17 χωρών που συμμετείχαν κατέλαβε η Ελλάδα με την Αναστασία Μουστακάτου από τις Αχαρνές, στο 2ο Παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού για μουσικούς με αναπηρία όρασης!


Η Αναστασία είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, 21 ετών, ζει στις Αχαρνές, γεννήθηκε με χαμηλή όραση λόγω βλάβης στον αμφιβληστροειδή, μια κατάσταση επιδεινούμενη που οδήγησε σε τύφλωση σε ηλικία περίπου 12 ετών, έχει μια υπέροχη οικογένεια που την στηρίζει και την βοηθά σε όλα όσα ονειρεύεται να κάνει.  

Σε ηλικία 5 ετών απέκτησε μόνιμη βαρηκοΐα. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με την μουσική.

Ένα υπέροχο κορίτσι, πειθαρχημένο, σοβαρό, άριστη μαθήτρια στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο και στο λύκειο, σήμερα σπουδάζει στο 3ο έτος του Τμήματος Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ ενώ δεσμεύθηκε στον αέρα της εκπομπής που είχαμε μαζί της στον HeartPlus Web Radio, την Τετάρτη 3 Μαϊου στην εκπομπή Αλχημείες με την Ζωή", πως θα πάρει το πτυχίο της παράλληλα με όλα τα άλλα όνειρα της.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ... https://open.spotify.com/episode/2OJhwcETdfsi4mZC2i6xsY

Ξεκίνησε τη μουσική μόλις 4 χρόνια πριν και παρόλο το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έχει ήδη γράψει αρκετά τραγούδια τα οποία ονειρεύεται να τα τραγουδήσει ο Αργυρός, που είναι και ο αγαπημένος της τραγουδιστής!

Η Αναστασία, έγραψε το τραγούδι “Αυτό που λέει η καρδιά σου” με σκοπό να παροτρύνει τον κόσμο να ακολουθεί τα όνειρά του, να μην εγκαταλείπει και να πιστεύει στον εαυτό του, όπως κάνει και η ίδια!

Συγχαρητήρια Αναστασία για την επιτυχία που χάρισες στη χώρα μας και στους γονείς σου που τόσο πολύ σε πιστεύουν και σε στηρίζουν!


 

Ακούστε το τραγούδι τηςΑναστασίας...

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !