Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ: Υπόσχεση για την επόμενη φορά η 5η θέση που κατάκτησε ο Βασίλης Αβραμίκας στα 100 μέτρα με τον 5ο καλύτερο χρόνο στην Ελλάδα!

 

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις από τον Βασίλη Αβραμίκα, που για μια ακόμη φορά έστειλε μηνύματα ψυχής! 

 

Εξαιρετικές επιδόσεις για τον Βασίλη Αβραμίκα, Διεθνή αθλητή του Para Taekwondo και κυπελλούχο Ελλάδας 2023 στο Taekwondo, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2023, που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και ολοκληρώθηκε χθες στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης αφού ο Βασίλης έφερε για μια ακόμη φορά τα πάνω κάτω  ως η μεγάλη έκπληξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.  

Ο δικός μας Βασίλης, κατάκτησε την 5η θέση στον τελικό, με τον 5ο καλύτερο χρόνο στην Ελλάδα, ενώ ήταν 2ος στον προκριματικό και 3ος στον ημιτελικό αφήνοντας εκτός τελικού γνωστά ονόματα του αθλήματος στην πρώτη του συμμετοχή στα 100 μέτρα και στον στίβο, δίνοντας τον λόγο του, για αυτό που του αξίζει την επόμενη φορά...

 

Ο Αθλητής, συμμετείχε στα 100 μέτρα, στην κατηγορία 520, ως το 2ο Παρά Ολυμπιακό άθλημα που έχει επιλέξει εκπροσωπώντας τον ΠΑΣΚΑ, την μεγαλυτερη κατηγορία με 54 άξιους αθλητές απο όλη την Ελλάδα.  




Δίπλα του, με επιλογή του αθλητή, οι προπονητές του Taekwondo Αντώνης Αρβανιτίδης και Σοφία  Βασιλειάδη που τον προετοίμασαν και τον κατεύθυναν κατά την διάρκεια των αγώνων.





Θερμά συγχαρητήρια Βασίλη!
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !