Αργυρός: «Πριν φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Iατρική, με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της»


«Ακολούθησα το ένστικτό μου, δεν με πίστευαν στην αρχή» πρόσθεσε 


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και παραχώρησε μία συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης, για την καριέρα του, την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε για τις προσπάθειες των γονιών του να φτιάξουν οικογένεια και τελικά η μητέρα του έφερε στον κόσμο τρίδυμα, τα πρώτα στην Ελλάδα.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους».

Δείτε το βίντεο


«Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


«Από μικρό παιδί ακολουθούσα το ένστικτό μου και τα θέλω μου… Δε καταλάβαινα για ποιο λόγο δουλεύω τόσο πολύ και για ποιο λόγο δίνω τόση ενέργεια στην εξέλιξή μου, στον τρόπο που τραγουδάω. Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι. Δε γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δε γεννήθηκα μουσικός. Σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, άρχισα να την εξελίσσω αλλά, ακόμα και τώρα δε καταλαβαίνω πως γίνονται κάποια πράγματα πραγματικότητα. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Πιο παλιά δε το χαιρόμουν» είπε στην πορεία της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Στην αρχή μέναμε στο Περιστέρι. Μετά μετακομίσαμε στο Ίλιον. Οι γονείς μου ζουν ακόμη εκεί. Εγώ έχω μετακομίσει στο κέντρο… Δεν ένιωθα ότι θέλω να ξεφύγω από το Ίλιον γιατί είναι μια περιοχή που έχω ζήσει μαγικά. Πάω ακόμα εκεί γιατί είναι οι γονείς μου, μένει και ο αδερφός μου εκεί. Θα δω παιδικούς μου φίλους που μένουν εκεί» τόνισε.


Για τα πρώτα βήματα που έκανε στη μουσική και την αμφισβήτηση που βίωσε, ο τραγουδιστής είπε: «Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική κι εκείνη την περίοδο με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της… Ακολούθησα το ένστικτό μου. Έκλεινα δουλειά τη δουλειά… Προκύπτανε προβλήματα. Δε με πιστεύανε στην αρχή κάποιες εταιρείες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά.

Σε ανθρώπους που θέλανε να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τους λέγανε, “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δε με πήρε ποτέ από κάτω…» ανέφερε.

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκανα καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω» πρόσθεσε.


Η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο


Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο τονίζοντας πως η σύγκριση μαζί του από πολλούς, δεν τον ενόχλησε ποτέ.

«Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία η οποία είναι τεράστια για τα δεδομένα της Ελλάδας. Έχει πει τεράστια τραγούδια, έχει μια υπέροχη φωνή και πραγματικά έχω μόνο θαυμασμό για εκείνον, και σαν προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης. Δε με ενοχλούσε η σύγκριση μαζί του γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν έμπνευση για εμένα» είπε.

Για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει».

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Τέλος, για τον λόγο που επιλέγει να προστατεύει την προσωπική του ζωή και να μη μιλά για τις σχέσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε: «Αν θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα γιατί ποτέ δε ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή που θα οδηγηθεί. Για ποιο λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δε μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου».
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !