Tik tok συμβουλές αποτοξίνωσης από τον Σάκη Ρουβά που...έφαγε πολύ το Πάσχα



Τις πολύτιμες συμβουλές του για να αποτοξινωθούμε σωστά μετά το Πάσχα


Με βιντεάκι του στο tik tok ο Σάκης Ρουβάς λέει πως ο ίδιος προσπαθεί να αποτοξινωθεί μετά τις ατασθαλίες των γιορτών, τα γλυκά και τα λιπαρά.

Τις πολύτιμες συμβουλές του για να αποτοξινωθούμε σωστά μετά το Πάσχα, που έχουμε όλοι φάει και με το παραπάνω, μας δίνει ο Σάκης Ρουβάς.

Με βιντεάκι του στο tik tok μας λέει πως ο ίδιος προσπαθεί να αποτοξινωθεί μετά τις ατασθαλίες των γιορτών, τα γλυκά και τα λιπαρά.

Ο Σάκης Ρουβάς που γνωρίζει πολλά μυστικά ώστε να διατηρείται πάντα σε φόρμα και να εντυπωσιάζει με το σώμα του μας προτρέπει να φάμε σπαράγγια και μάλιστα να χρησιμοποιήσουμε και τον ζωμό τους.

Μας προτείνει να φάμε τα σπαράγγια αλλά και για καλύτερα αποτελέσματα να πιούμε και το νερό μέσα στο οποίο τα έχουμε βράσει. Όπως λέει ο ίδιος αυτό το μυστικό είναι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό μας. Στο ζωμό που ήπιε ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόσθεσε λίγο στυμμένο λεμόνι απογειώνοντας την γεύση.

Βέβαια, μην περιμένετε να είναι ό, τι πιο γευστικό γιατί και ο ίδιος μας ενημέρωσε πως τόσο τα σπαράγγια όσο και ο ζωμός είναι λίγο... πικρά!

Τη δουλειά που θέλουμε όμως την κάνουν και με το παραπάνω και λέμε ναι σε αυτή τη μέθοδο αποτοξίνωσης.
«Detox tips για μετά το Πάσχα #fyp #foryoupage #fy #viral #greektiktok», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο καλλιτέχνης.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !