Ποινική δίωξη για ασέλγεια και κατοχή ναρκωτικών στον τερματοφύλακα του Βόλου


Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος νεαρής γυναίκας σε μπαρ στο Κολωνάκι αλλά και για κατοχή ναρκωτικών.


Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος γνωστού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. 

Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο Κλέιμαν συνελήφθη τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, μετά από επεισόδιο σε μπαρ του Κολωνακίου όπου κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος νεαρής γυναίκας από το Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, ο Κλέιμαν συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας, υπηκόους Βελγίου. Παρενέβη άμεσα η Αστυνομία η οποία τους προσήγαγε όλους. Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Βόλος: Ο Μπέος διώχνει Κλέιμαν και Εσκοβάλ


Στην ΠΑΕ Βόλος άμεσα «έτρεξαν» διαδικασίες και ο Μπόρις Κλέιμαν θα τεθεί εκτός ομάδας όπως και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

Έτσι, καλείται κι αυτός να αντιμετωπίσει την… οργή του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έδωσε εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής συμβολαίου στους δύο ποδοσφαιριστές.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να δώσει διευκρινήσις για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ


«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !