Την 3η θέση κατέλαβε ο Διεθνής αθλητής του ParaTaekwondo, Αβραμίκας Βασίλης, στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» 2023




Το Πανελλήνιο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αρένα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το 3ημερο 7-8-9 Απριλίου 2023. 


1700 αθλητές από όλη την χώρα παραβρέθηκαν προκειμένου να λάβουν μέρος στους αγώνες οι οποίοι είναι πολύ υψηλού επιπέδου.


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo συμμετείχε ο Διεθνής αθλητής του ParaTaekwondo Αβραμίκας Βασίλης.


Τι και αν η κλήρωση για μία ακόμη συνεχή φορά τον έστειλε στα προκριματικά του Κυπεέλου, τι και αν επιλέχθηκε για μια ακόμα συνεχή φορά στην τυχαία ζύγιση που τον έφερε στο Στάδιο τα ξημερώματα 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, το φαινόμενο του παγκόσμιου ParaTaekwondo ήταν ασταμάτητος. 

Προκρίθηκε στα τελικά του Κυπελλου στην κατηγορία - 63 κιλών Ανδρών - μαύρων ζωνών - με εντυπωσιακή εμφάνιση φέρνοντας τα πάνω κάτω και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μπαίνοντας στην καλύτερη 3αδα αθλητών στην Ελλάδα. 


Τον Βασίλη κατά την διάρκεια της απονομής των μεταλλίων συνεγχάρη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Μιχάλης Φυσετζιδης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Θωμαιδης και σύσσωμο το ΔΣ της για την επιτυχια του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει στο Παγκόσμιο Para Taekwondo εκπροσωποντας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και τον ΑΣ ΠΑΣΚΑ. 


Δίπλα του ο Δάσκαλος του Παναγιώτης Παλαιολογου και η γνωστή προπονητρια των ΑΤΡΩΤΩΝ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, Φωτεινή Μπίρμπα, που τον κοουτσάρησε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. 




Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !