Μαριάννα Προεστού: Η Ελληνίδα σύζυγος του θρύλου της Ροκ, Ερικ ΜπάρτονΤι κι αν έχει πατήσει τα 80; Ο Ερικ Μπάρντον παραμένει ενεργός στην κοσμική ζωή και -κυρίως- συνεχίζει να είναι φουλ ερωτευμένος με την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού.


Ηταν μάλιστα εκείνη που τον έπεισε πριν από χρόνια να μετακομίσουν στην Αθήνα, όπου αρχικά έμειναν στην Κυψέλη κι έπειτα μετακόμισαν στα βόρεια προάστια. 

Για την ιστορία, ο θρυλικός Βρετανός ροκάς, που έχουμε συνδέσει με διαχρονικές επιτυχίες των Animals, όπως τα «House of the Rising Sun» και «Don’t Let Me Be Misunderstood», γνωρίστηκε με τη Μαριάννα Προεστού έπειτα από μια συναυλία του στο Ανόβερο.

Του κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον, επειδή την ώρα που της μιλούσε εκείνη κρατούσε… σημειώσεις στα ελληνικά με μικρά, στρογγυλά ελληνικά γράμματα.

Ο γάμος το 1999


Αυτή η Ελληνίδα, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, του έδειξε όσα δεν είχε δει στη ζωή του. Μέσα από τη σχέση τους, που κατέληξε σε γάμο το 1999, ο Μπάρντον γνώρισε τις ομορφιές της Ελλάδας, τους ανθρώπους της, μυήθηκε στις γεύσεις της και τον ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά, με την Αμοργό να γίνεται ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !