Τέλος ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1 - Ο Γ.Αρναούτογλου «τρώει» τη θέση τους


Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν την περιπετειώδη αυτή σεζόν στις 15 Απριλίου, οπότε θα αφήσουν κενό στο πρόγραμμα του σταθμού. 


Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν το κανάλι θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή θα ζητήσει παράταση. Ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, συμφώνησαν την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού στη μέση της σεζόν με πέντε επεισόδια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, ενώ ο προγραμματισμός θέλει το το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να προβάλλεται πέντε φορές κάθε εβδομάδα καθώς η παραγωγή του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία των προετοιμασιών του.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !