Κώστας Σλούκας: Αποθέωση στο Twitter για το buzzer beater - Φίλαθλος έσπασε λάμπα σε σπίτι από τη χαρά του



Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη ο Κώστας Σλούκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. 

Με ένα μυθικό buzzer beater «σκότωσε» την πρώην ομάδα του Φενέρμπαχτσε και άφησε άφωνους 15.000 Τούρκους στις εξέδρες.


Ως απομηχανής Θεός ο ερυθρόλευκος γκαρντ στην εκπνοή του χρόνου χάρισε ένα επικό διπλό στον Ολυμπιακό και τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four της Euroleague.

Φίλαθλος στην Αγγλία έσπασε από τη χαρά του λάμπα στην Αγγλία


Το buzzer-beater του Σλούκα τρέλανε τους οπαδούς των ερυθρόλευκων» σε όλο τον πλανήτη. Κάποιοι μάλιστα που μένουν στην Αγγλία έγιναν viral. Βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει μία παρέα να παρακολουθεί τον αγώνα σε σπίτι στην Αγγλία και την στιγμή που σημείωσε ο Σλούκας το νικητήριο τρίποντο τρελάθηκαν, ούρλιαζαν και άρχισαν να αγκαλιάζονται. Ένας εξ αυτών πήδηξε τόσο ψηλά όταν πανηγύρισε, που έσπασε μία λάμπα που βρισκόταν στο ταβάνι με κεφαλιά, με κάποιον να ακούγεται να λέει «τα γυαλιά, τα γυαλιά!»

Φίλαθλος της Φενέρ χτυπάει το κεφάλι του στα καθίσματα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ομάδα του έχασε με αυτό τον τρόπο.

Δείτε τα καλύτερα tweets


Στο κατάμεστο στάδιο της Ulker Sports Arena μόλις μπήκε η τρίποντη βόμβα του Κώστα Σλούκα έπεσε νεκρική σιγή σε αντίθεση με το Twitter που πήρε αμέσως φωτιά. Άπαντες αποθέωσαν τον Θεσσαλονικιό παίκτη για την εκτελεστική του δεινότητα και την ψυχραιμία του.



Σλούκας: «Είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά»


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας περιέγραψε το πώς κατάφερε να πετύχει το απίστευτο buzzer beater τρίποντο, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 72-71 στην Πόλη για τα πλέι οφ της Euroleague.

«Ήρθαμε εδώ και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον αυτής της ομάδας. Πάντα είναι προετοιμασμένοι και έχουν σκληρή έδρα. Κάτι που το είδαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ήμασταν αυτοί που έπρεπε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε: «Μπορεί να έβαλα εγώ το τελευταίο σουτ αλλά συνολικά παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση μπορεί να μην είχαμε κάποιες καλές αποφάσεις, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε δύο ευκαιρίες για να πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας σε δύο ημέρες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα».

Όσο για το τελευταίο του σουτ; «Έμεναν τρία δευτερόλεπτα για το τέλος και είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά. Μου έγινε ένα καλό pick, έπαιξα ένας εναντίον εντός και ευστόχησα. Μπορεί και να αστοχούσα».
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !