Βαλτοί ή ανίκανοι οι ένοικοι της δεξιάς πολυκατοικίας; - Το podcast της Τρίτης 2-5 με την αιρετική φωνή του Θοδωρή Τσέλα



Ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι με όσα γίνονται δεξιά και αριστερά!


Στα δεξιά

Το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», των Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου, κόπηκε από τον Άρειο Πάγο καθότι κρίθηκε ότι ο τίτλος κρίθηκε ως προϊόν υποκλοπής. 

Επίσης το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου κόπηκε και αυτό με απόφαση του Αρείου Πάγου, λόγω υποκλοπής μετά από προσφυγή του πρώην συνοδοιπόρου της Μπογδάνου, ο οποίος πιο πριν είχε διαγραφεί από την «Εθνική Δημιουργία» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη. 

Ο Μπογδάνος είχε φύγει από την ΝΔ και είχε δηλώσει ότι προχωρά με την Λατινοπούλου σε νέο κόμμα που όραμά του έχει την «ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα». Στην συνέχεια αιτία της αποχώρησης Λατινοπούλου και δημιουργίας δικού της κόμματος στάθηκε η απόφαση Μπογδάνου να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», του Εμφιετζόγλου.

Ο Ν. Νικολόπουλος από την άλλη δεν πήρε χαμπάρι ότι δόθηκε παράταση γιατί έπεσε το σύστημα και κατηγορεί τους πιερρακάκηδοχάκερ... 

Οι Έλληνες, του Ηλία Κασιδιάρη, αφού έκαναν έναν μεγάλο κύκλο μέσω του τέως Αρεοπαγίτη που έψαχνε να βρει μαξιλάρι να ακουμπήσει, τελικά κατεβαίνουν μόνοι τους και ο αρεοπαγίτης χώρια τους.

Η παράταξη του Βελόπουλου, μετά το ξήλωμα του Μυλωνάκη και τις καταγγελίες του τελευταίου εναντίον του πρώη φίλου του, όπως δήλωνε αναφερόμενος στον Αρχηγό της "Ελληνικής Λύσης", ελέγχεται για "μαύρο χρήμα".

Κοινώς… μύλος!

Στα αριστερά

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ναρκοπέδιο. 

Οι δημοσκοπήσεις τον καταγράφουν δεύτερο, αλλά με την συμπεριφορά του Γιάνη, ο οποίος περνά την τρίτη εφηβεία του (η δεύτερη ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2015), τορπιλίζει τους διαδοχικούς και εναλλασσόμενους στρατηγικούς στόχους που θέτει ο Τσίπρας με τις "Δήμητρες και τους Οδυσσέες". Έτσι, η όποια μορφή συναίνεσης με Τσίπρα δεν έχει τύχη. Άλλωστε ο Γιάνης δήλωσε καλύτερα να του κοπεί το χέρι. Με αυτές τις προδιαγραφές όχι μόνο δεν χωράει σε «προοδευτική κυβέρνηση», αλλά ούτε και σε «κυβέρνηση Ανοχής». Ποια σιγουριά εμπνέει το αφήγημα Τσίπρα έστω και για τέτοια κυβέρνηση, όταν ο Βαρουφάκης από το πρώτο νομοσχέδιο μπορεί να τα κάνει όλα λίμπα, προκειμένου να αυτοδοξαστεί και να γίνει διεθνής είδηση ως εξολοθρευτής κυβέρνησης; Παράλληλα η επιμονή Ανδρουλάκη στο «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας» στην οποία αυτοπαγιδεύτηκε (και η οποία πρόταση κατά την Pulse συγκεντρώνει μόνο 9% της επιδοκιμασίας του εκλογικού σώματος), αποσταθεροποιεί την προοπτική ώσμωσης των δύο κομμάτων (το αν έπρεπε να υπάρχει είναι άλλο θέμα). 

Έτσι, ο Μητσοτάκης ως διαχειριστής της εξουσίας εμφανίζεται αρκετά συμπαγής καθώς η εξουσία είναι η πλέον συγκολλητική ουσία για όλους όσοι συμμετέχουν στη ΝΔ φαίνεται να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση. Θέση που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι,  ειδικά μετά τα Τέμπη και τον φριχτό θάνατο τόσων συνανθρώπων μας κα ιτην γενική αγανάκτηση... 

Και που το οφείλει; 
Μα στην αντιπολίτευση!

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !