«Με εξαπάτησαν»: Απίστευτη ατάκα του προέδρου της Αλ Νασρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο


Απογοητευμένος από την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ δηλώνει ο Αλ Μουαμάρ.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ριάντ στην οποία μεταγράφηκε τον χειμώνα με ποσό ρεκόρ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το αραβικό μέσο ArabiaNews50 δήλωσε:«Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου.

Η πρώτη ήταν όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έδωσαν μόνο δύο. Το δεύτερο ήταν όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Η Αλ Νασρ αποκλείστηκε πριν από λίγες ημέρες Αλ Γουέχντα στο Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας ενώ έχασε και το Σούπερ Καπ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προσφέρει εξωαγωνιστική και όχι τόσο αγωνιστική αίγλη στην ομάδα.

Επιπλέον η Αλ Νασρ είναι 2η στο πρωτάθλημα! Δεν αποκλείεται μάλιστα, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, να υπάρξουν εξελίξεις με τον CR7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες αν επισημοποιηθεί η απώλεια της Saudi Professional League που θα φτάνουν ακόμη και σε πιθανό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πορτογάλος έχει παίξει 300 λεπτά αλλά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του εικόνα αλλά και από τις αντιδράσεις που έχει όταν τον... πικάρει ο κόσμος.

Στο πρωτάθλημα έχει 11 συμμετοχές και 11 γκολ. 



Ο Κριστιάνο υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών έως το καλοκαιρι του 2025 και θα εισπράξει το ποσό των 200 εκατ. ευρώ ανά έτος συνεργασίας με την Αλ Νασρ. Συνολικά, οι απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. ευρώ και μέσα σε αυτό το ποσό υπάρχουν και οι εμπορικές συμφωνίες των δύο πλευρών.

Το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως και τα υπόλοιπα είναι για τη χρήση του ονόματός του.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !