"Σφάξε με Αγά να αγιάσω" - Το podcast της Τετάρτης 10-5 με την αιρετική άποψη του Θοδωρή Τσέλα

 


Και ήταν όλοι τους εκεί, και η Σοφία και ο Σταμάτης... Μιλάμε για χθες στη συγκέντρωση «κομματικής συσπείρωσης της Δεξιάς» που οργάνωσε η ΝΔ και παρέστησαν δύο (κανονικοί) Δεξιοί πρώην πρωθυπουργοί, ο Κ. Καραμανλής και ο Α. Σαμαράς για να υποστηρίξουν έναν Κεντρώο αρχηγό (άντε να πούμε Κεντροδεξιό, προς χάριν των εκλογών) που είναι ο Μητσοτάκης.


Ο οποιος χαμογελούσε αυτάρεσκα ως ο νικητής των εκλογών μετά την παρουσία και των τριών στις μπροστινές καρέκλες! Τι και αν τα βέλη του Σαμάρα που μίλησε για Πρέσπες Αιγαίου τον έβρισκαν κατευθείαν στην καρδιά! Τι και αν ο Καραμανλής έδειξε ευθείαν πως η απόφαση του να μην συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές εδράζεται σε καθοριστικές και κρίσιμες διαφωνίες του ως προς την ασκούμενη πολιτική από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Μητσοτάκης ήταν μέσα στην χαρά!

Σφάξε με Αγά να αγιάσω!

Πείτε ότι θέλετε, αρκεί που είστε εδώ και συσπειρώνετε την δεξια παράταξη…

Ο πρώην πρωθυπουργός πήρε σαφή απόσταση από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και στην υπόθεση του Ουκρανικού. Όπως είπε, «πράγματι η ρωσική εισβολή ήταν πράξη «πράγματι η ρωσική εισβολή ήταν πράξη απαράδεκτη και καταδικαστέα, αλλά με τους κινδύνους της κλιμάκωσης και διάχυσης της σύγκρουσης να ελλοχεύουν, προέχει η κατάπαυση του πυρός και η επάνοδος στο τραπέζι την διαπραγμάτευσεων.

«Όποιος υποστηρίζει την ολοκληρωτική νίκη οιασδήποτε των αντιμαχόμενων πλευρών είτε ουρανοβατεί είτε υστερόβουλα ευνοεί την διαιώνιση της σύγκρουσης. Και πάντως πρωτίστως η Ευρώπη βλάπτεται από την παράταση του πολέμου και τις συνέπειές του.

Αντί όμως να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναζήτηση διεξόδου, άγεται και φέρεται αμήχανη και συρόμενη από επιλογές τρίτων.

Ακόμα χειρότερα εμφανίζεται συχνά διαιρεμένη σε σχέση με τις πολιτικές της προτεραιότητες στην κρίση αυτή.

Αν όμως η Ευρώπη η ίδια δεν βγει μπροστά για να τερματιστεί ο πόλεμος, που διεξάγεται στο δικό της έδαφος, ο ορίζοντας μόνο ζοφερός μπορεί να χαρακτηριστεί». Ρεζουμέ; Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Α.Σαμαράς και Κ.Καραμανλής έδωσαν την τελευταία προειδοποίηση στον Κ.Μητσοτάκη: «Άλλαξε πορεία τώρα»! Κατά τα άλλα; Όλα καλά, πάμε για το άχρωμο και άοσμο debate τώρα…

Κάθε ημέρα στις 11 το πρωί ακριβώς στον www.xfm.gr και στο www.opinionon.gr

Η εκπομπή ανεβαίνει μετά ως podcast και στο Spotify - Apple - Google - Podbay κλπ.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !