2 ώρες γεμάτες αγάπη και μαθήματα ψυχής στον HeartPlus με την Αναστασία Μουστακάτου - To podcast της Τετάρτης 10 Μαϊου με την αλχημίστρια Ζωή Βασιλοπούλου - Μαζί της ο Θοδωρής Τσέλας

Πόση αγάπη και πόση ωριμότητα αντέχεις; 

Ένα κορίτσι, με πρόβλημα όρασης, αλλά με ένα χαμόγελο υπέροχο πέρασε την πόρτα του στούντιο και έδωσε λάμψη στον χώρο και μάθημα ζωής σε όλους μας.




Με την φωνή της - παρά τις τεχνικές της ατέλειες - με την κιθάρα της αλλά με οδηγό την ψυχή της και την διαίσθηση της, κέρδισε τόσο τον κόσμο στο στούντιο όσο και όλους τους φίλους σε όλο τον κόσμο, που έμειναν συντονισμένοι για δύο ολόκληρες ώρες στo διαδικτυακό μας ραδιόφωνο, τον HeartPlus Wεb Radio.

«Πάντοτε να ακολουθείς τα όνειρά σου, ν' ακούς αυτό που λέει τώρα η καρδιά σου», μας προτρέπει με τη γλυκιά της μπαλάντα η Αναστασία Μουστακάτου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τραγουδιού για μουσικούς με πρόβλημα όρασης, International Low-Vision Song Contest - ILSC 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαϊου 2023 στις 9:00 το βράδυ. 
Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/live/mPsjWArmL-E?feature=share 
Θα μπορείτε επίσης να ψηφίσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ilscvoting.org/ 
Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία θα γίνει κατά τη διάρκεια του τελικού και όσες ψήφοι καταχωρηθούν νωρίτερα δεν θα ληφθούν υπόψη. Στον φετινό διαγωνισμό δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίσουμε την χώρα μας. 

Αν πιστεύετε πως της χαρίστηκε οτιδήποτε, γελιέστε. 
Το τραγούδι της Αναστασίας Μουστακάτου πήρε 1.119 ψήφους και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό. 

Γνωρίστε την Αναστασία Μουστακάτου μέσα από το κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/@anastasiamoustakatou/videos

Η Αναστασία είναι 21 χρονών και ζει στις Αχαρνές. Γεννήθηκε με χαμηλή όραση λόγω βλάβης στον αμφιβληστροειδή, μια κατάσταση επιδεινούμενη που οδήγησε σε τύφλωση σε ηλικία περίπου 12 ετών. Επιπλέον σε ηλικία 5 ετών απέκτησε μόνιμη βαρηκοΐα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη ενθουσιασμένη, δεν το περίμενα ότι θα είμαι εγώ! Η ανακοίνωση του διαγωνισμού βγήκε αρχές Γενάρη και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου έπρεπε να είχαμε στείλει το τραγούδι. Αυτό που έστειλα το είχα γράψει πέρυσι τον Οκτώβριο όταν έκλεισα τρία χρόνια από την ασχολία μου με την κιθάρα. Είμαι πολύ δεμένη με το τραγούδι ''Αυτό που λέει η καρδιά σου'' γιατί με εκφράζει πάρα πολύ και περνάει και το μήνυμα να ακολουθείς τα όνειρά σου».

Στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό συμμετέχει με βιολί η Εμμανουέλα Μασούρου, επίσης με πρόβλημα όρασης.


Η Εμμανουέλα είναι 26 χρονών, απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ με πτυχίο στη βυζαντινή μουσική και στο βιολί.  

Στην εκπομπή ακούστηκε επίσης και το τραγούδι για τα θύματα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά όπως είπε προτίμησε να μελοποιήσει τους στίχους της φίλης της Θάλειας Τζίκα. Το τραγούδι με τίτλο «Ράγες» που ερμηνεύει η Δήμητρα Εξαρχοπούλου.


Ακούστε το podcast της Τετάρτης 10 Μαϊου με την Αναστασία Μουστακάτου και την αλχημίστρια Ζωή Βασιλοπούλου - Μαζί της ο Θοδωρής Τσέλας 

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !