Βρετανία: Άγνωστοι κούρεψαν σε σχήμα πέους το γκαζόν της «Βασιλικής Ημισελήνου» πριν τη στέψη του Καρόλου

 

Λίγες ώρες πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στη Μεγάλη Βρετανία, κάποιοι θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα κουρεύοντας το διάσημο γρασίδι της «Βασιλικής Ημισελήνου» στο Μπαθ της Αγγλίας, όπου σήμερα έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη γιορτή.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης, ένα φαλλικό σύμβολο μήκους σχεδόν 10 μέτρων έκανε την εμφάνισή του στο γκαζόν του «Royal Crescent», μια περιοχή που περιβάλλεται από μια ημισέληνο πολυτελών κατοικιών του 18ου αιώνα, με τους κατοίκους στο Μπαθ να συνειδητοποιούν γρήγορα ότι δεν ήταν το σκήπτρο του Καρόλου.

pen1
Ένα «μεγάλο πάρτι στέψης» με θέμα την 300η επέτειο της γεωργιανής εποχής έχει προγραμματιστεί στο «Royal Crescent» για την τελετή του Καρόλου και φαίνεται ότι γι’ αυτό το σημείο έγινε στόχος των βανδάλων.

pen2
Ακόμα οι υπεύθυνοι για το κούρεμα του γκαζόν δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ παρότι έχουν γίνει εργασίες ώστε το τεράστιο πέος να εξαφανιστεί οι φωτογραφίες έχουν γίνει ήδη viral και τα σχόλια στο Twitter έχουν πάρει... φωτιά.
Ο βασιλιάς Κάρολος θα στεφθεί σήμερα, καθιστώντας τον 40ο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, την εκκλησία του Λονδίνου όπου παραδοσιακά στέφονται βασιλιάδες και βασίλισσες για σχεδόν χίλια χρόνια.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !