Αλλαγές ανακοίνωσαν οι Μέλισσες: Ποιο μέλος του συγκροτήματος έφυγε


Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Ι.Σαμψάκη το 2015, τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Σ.Κουδούνης, αλλά και του Π.Κυραμαργιού που ήταν στα πλήκτρα 


Όπως όλα δείχνουν «τα σπάσαν» οι Μέλισσες, καθώς μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, ανακοίνωσαν την αποχώρηση του ντράμερ Σπύρου Κουδούνη.

Έτσι, συνεχίζουν με τα τρία ιδρυτικά τους μέλη, δηλαδή με τον Χρήστο Μάστορα, τον Κώστα Μαυρογένη και τον Θάνο Λαΐτσα, οι οποίοι και υπογράφουν την σχετική δημοσίευση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση που έκαναν έγραψαν: «Αγαπητές φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι λύθηκε η συνεργασία μας με τον μουσικό Σπύρο Κουδούνη (ντράμερ)».

Οι Melisses έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 2008 κι από τότε είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας. Έχουν από τότε συνεχή ενεργή παρουσία σε μουσικές σκηνές καθώς και μεγάλες συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες. 

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά αποχώρηση από το συγκρότημα.

Είχε προηγηθεί αυτή του Ιάκωβου Σαμψάκη το 2015, τον οποίο είχε αντικαταστήσει από τότε ο Σπύρος Κουδούνης.

Αλλά και αυτή του Παντελή Κυραμαργιού που ήταν στα πλήκτρα, το 2017, ο οποίος ασχολήθηκε με την οδοντιατρική που είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ μουσικά ακολούθησε σόλο καριέρα.

Ο Σπύρος Κουδούνης είχε εντυπωσιάσει τους φαν του συγκροτήματος το καλοκαίρι που πέρασε. Όταν στη συναυλία τους στο Κατράκειο θέατρο στις 29 Ιουνίου του 2022, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πάνω στη σκηνή, με την κοπέλα να ξεσπά σε κλάματα συγκινημένη και το κοινό να τους χειροκροτεί.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !