Τι πίνεις αφού σε χαλάει; Θαμώνας χτύπησε και έβρισε τον Αντύπα επάνω στη σκηνή

 

Την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία του «Είμαι στα χάι μου» ένας θαμώνας του μαγαζιού που προφανώς δεν ήταν στα χάι του, ανέβηκε στην πίστα και τον χτύπησε


Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας καθώς δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.

Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή και εν συνεχεία του επιτέθηκε σωματικά. Ένα βίντεο από εκείνη τη στιγμή, κάνει τον γύρο του TikTok.
Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα, μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, όμως χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έσπρωξε κι εκείνη και συνέχισε τον καβγά.

Μετά από κάποια ώρα, πελάτες και υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν κι εκείνοι στην πίστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «μανούρας», ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !