Μάικ Τάισον: Μετά τη φυλάκισή του για βιασμό, αντιμέτωπος με νέα καταγγελία - «Του είπα αρκετές φορές όχι, με βίασε»


Ο Μάικ Τάισον (Mike Tyson) κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα αφού οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Όλμπανι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με την αγωγή ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο άγνωστος ενάγων στις αρχές του μήνα.


Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Τάισον τη βίασε μέσα σε μια λιμουζίνα, με αποτέλεσμα να υποστεί «σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη» στα χρόνια που ακολούθησαν.

«Του είπα αρκετές φορές όχι»

«Μπήκα στη λιμουζίνα του Τάισον για να παραλάβω τη φίλη μου από το σπίτι της», αναφέρεται στην αγωγή, που περιήλθε στην κατοχή της DailyMail. «Ο Τάισον άρχισε αμέσως να με αγγίζει και προσπάθησε να με φιλήσει. Του είπα αρκετές φορές όχι και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται. Στη συνέχεια μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε».

Η κατάθεση της γυναίκας δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίθεση, εκτός από τις «αρχές της δεκαετίας του 1990» -περίπου την ίδια εποχή που η διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Ντεζιρέ Ουάσινγκτον δήλωσε ότι ο Τάισον τη βίασε στην Ινδιανάπολη. Ο Τάισον καταδικάστηκε για τον βιασμό της Ουάσινγκτον στις 10 Φεβρουαρίου 1992 και εξέτισε τρία χρόνια φυλάκισης.

Η γυναίκα που κάνει τώρα την αγωγή επιδιώκει να διατηρήσει την ανωνυμία της, διότι, όπως είπε, η δημοσίευση του ονόματός της «θα αποτελούσε σίγουρα κίνδυνο για μένα να υποστώ περαιτέρω ψυχική βλάβη, παρενόχληση, γελοιοποίηση ή προσωπική αμηχανία».

«Ως αποτέλεσμα του βιασμού από τον Τάισον, υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη», αναφέρεται στην κατάθεσή της. «Έχω βιώσει συναισθήματα ενοχής, απώλειας του αυτοσεβασμού, ντροπής, αμηχανίας, θλίψης, θυμού, κατάθλιψης, άγχους, βίαιων τάσεων, εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και σύγχυσης».

Ο δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε σε ξεχωριστή κατάθεση ότι το γραφείο του διερεύνησε τους ισχυρισμούς της και διαπίστωσε ότι είναι «εξαιρετικά αξιόπιστοι».
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !