Η Ε.Ραταϊκόφσκι «κατέβασε» εφαρμογή γνωριμιών – «Δέχτηκα μερικά αιτήματα από γυναίκες, είναι συναρπαστικό»


Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως βρίσκεται σε μια περίοδο αναζήτησης, στην προσωπική της ζωή.


Το μοντέλο που μέχρι πρόσφατα έκανε γνωστό το ειδύλλιό του με τον Πιτ Ντέιβιντσον αποκάλυψε σε ένα podcast της Apple πως αποφάσισε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γνωριμιών.

«Είπα μέσα μου “δεν γα****”. Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», είπε αρχικά

Αν και δεν διευκρίνισε σε ποια εφαρμογή έγινε μέλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί μερικά αιτήματα από γυναίκες, τα οποία και χαρακτήρισε «συναρπαστικά».
Πρόσθεσε μάλιστα, πως αν και της αρέσει, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», ανέφερε.

Μέχρι στιγμής, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι λεγόταν πως συνδέεται ερωτικά με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους είχε αναφέρει πως «τα πράγματα μεταξύ τους γίνονται πιο σοβαρά».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το μοντέλο παραμένει σταθερό στις αρχικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, είχε αναφέρει πως θέλει να απολαύσει την ελευθερία της και να μην μπει σε κάποια αποκλειστική σχέση, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα πως είναι πολυγαμική.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !