Χριστούγεννα 2022: Το top 5 των ταινιών για τις φετινές γιορτές- Σίγουρα πρέπει να τις ξαναδείς!


Χριστούγεννα 2022: Οι γιορτινές μέρες είναι προ των πυλών και η αλήθεια είναι πώς όλοι μας ανυπομονούμε να τις περάσουμε αγκαλιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με glamorous εξόδους, αλλά και με ήρεμα βράδια στο σπίτι με ζεστή σοκολάτα και ταινίες, που να μας βάζουν κατευθείαν σε χριστουγεννιάτικο mood.


Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες ημέρες είναι προ των πυλών και όλοι μας ανυπομονούμε να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας, να κάνουμε τα ψώνια μας και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Οι περισσότεροι ήδη έχουν κανονίσει τις γιορτινές εξόδους τους με τις οικογένειες και τις παρέες τους, ενώ παράλληλα υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να ανάψουν το τζάκι στο σπίτι τους και να χαλαρώσουν μαζί με τους αγαπημένους τους.

Τι καλύτερο λοιπόν για εκείνους που είναι λίγο πιο... σπιτόγατοι να επιλέξουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία, τρώγοντας pop corn και πίνοντας Χριστουγεννιάτικα ροφήματα;

Το gossip-tv συγκέντρωσε το top 5 των αξεπέραστων Χριστουγεννιάτικων ταινιών που επιβάλλεται να τις βλέπουμε κάθε χρόνο, ξανά και ξανά...

Home Alone (Μόνος στο Σπίτι)


Η ταινία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1990.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Φεύγοντας βιαστικά για το αεροδρόμιο, η οικογένεια του εννιάχρονου Κέβιν τον ξεχνά στο σπίτι. Τον αρχικό του ενθουσιασμό διαδέχεται η νοσταλγία για την οικογένειά του και καταλήγει να αντιμετωπίσει με ευρηματικό τρόπο δυο γκαφατζήδες διαρρήκτες που βρίσκουν ευκαιρία να εισβάλλουν στο σπίτι.

The Man Who Invented Christmas


Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2017.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Προσπαθώντας να αναβιώσει την καριέρα του, ο Τσαρλς Ντίκενς και μετά από απανωτές απορρίψεις από τους εκδότες του, ξεκινάει να γράφει μια ιστορία η οποία πρέπει να προλάβει να εκδοθεί πριν τα Χριστούγεννα και έχει ως πρωταγωνιστή τον Εμπενέζερ Σκρουτζ. Το διαχρονικό και αγαπημένο από όλους έργο του “Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία” θα σας θυμίσει γιατί αγαπάμε τα Χριστούγεννα.

Polar Express (Το πολικό εξπρές)


Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2004.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία.

Το Τανγκό των Χριστουγέννων


Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2011.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Τρυφερή, συγκινητική και βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, η ταινία τοποθετείται την περίοδο της Δικτατορίας και πραγματεύεται τον ανομολόγητο έρωτα ενός υπολοχαγού (Γιάννης Στάνκογλου) με τη γυναίκα (Βίκυ Παπαδοπούλου) του αντισυνταγματάρχη (Γιάννης Μπέζος). Αποφασισμένος να χορέψει μαζί της τη βραδιά των Χριστουγέννων αναθέτοντας σε έναν φαντάρο (Αντίνοος Αλμπάνης) να του μάθει να χορεύει κρυφά από όλους.

The Holiday


Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2006.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Μια φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έχουν ένα και μόνο κοινό σημείο επαφής: είναι και οι δύο μόνες! Η μία είναι Αμερικάνα και η άλλη Βρετανή. Αλλάζουν σπίτια για δυο βδομάδες κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και αλλάζει όλη τους η ζωή…

Στην Αγγλία, η πρώτη ερωτεύεται τον αδερφό της δεύτερης, η οποία με τη σειρά της, γνωρίζει ένα γοητευτικό μουσικό στο Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα και οι τέσσερις θα βρεθούν στο Λονδίνο για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !