Ο φόνος που έγινε για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο



Ο φόνος που έγινε για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο


Καμιά φορά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν κάποιος σου προσφέρει κάτι

Να σε σκοτώσουν επειδή δεν σου άρεσε το δώρο που σου έκανε κάποιος, ναι είναι κάτι που έχει συμβεί. Αυτή ήταν η δικαιολογία που έδωσε η 37χρονη Melissa Young στην αστυνομία όταν συνελήφθη για τη βάναυση δολοφονία του διπλανού της γείτονα Alan Williamson την ημέρα των Χριστουγέννων του 2013.

Η Young αργότερα ανέλαβε κάπως την ευθύνη αυτών που έκανε και τα απέδωσε όλα στην ταραγμένη ψυχική της υγεία. Εκείνη την εποχή όμως; Το κίνητρό της χαρακτηρίστηκε ως οργή επειδή ο Williamson απέρριψε περιφρονητικά το χριστουγεννιάτικο δώρο της.

Ισχυρίστηκε ότι είδε ένα έντονο φως και άκουσε φωνές στο κεφάλι της προτού «φλιπάρει» και μαχαιρώσει τον κ. Williamson 29 φορές.

Η Young, ο οποίος έχει τατουάζ της Παναγίας στο ένα χέρι και του Διαβόλου Εωσφόρου στο άλλο, είπε ότι ο αρχάγγελος Άγιος Μιχαήλ είχε καταλάβει το σώμα της και τη χρησιμοποίησε ως όργανο του Θεού για να τιμωρήσει τον «ακάθαρτο δαίμονα».

Η Young ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία το 2014 και καταδικάστηκε σε ελάχιστη κάθειρξη είκοσι ετών. Από τότε που φυλακίστηκε στη γυναικεία φυλακή HMP Cornton Vale στο Stirling, έχει επιτεθεί σοβαρά σε δύο γυναίκες αξιωματικούς των φυλακών.

Η Young είπε ότι αν είχε δεχτεί τα δώρα από αυτήν, κι εκείνη δεν θα τον είχε μαχαιρώσει...

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !