Την απάτησε την ώρα του τοκετού, χωρίσανε και εκείνη τον έκανε τατουάζ στο πρόσωπο - Ελπίζει να σμίξουν ξανά


«Μια μέρα που θα γίνεις μεγαλύτερη και πιο ώριμη θα το μετανιώσεις»


Μια γυναίκα μπορεί να πέρασε δραματικές στιγμές όταν έμαθε τις απιστίες του συντρόφου της και να αποφάσισε να χωρίσουν, παρόλα αυτά τον έκανε τατουάζ στο πρόσωπο και ελπίζει κάποια στιγμή να είναι πάλι μαζί.

Η Narally Najm έγινε viral στο TikTok με σχετικό βίντεο που ανέβασε, αφού όχι μόνο γιατί αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της, την απατούσε συστηματικά, αλλά και επειδή έδειξε σχεδόν τα μάγουλα και τον λαιμό της καλυμμένα με σχέδια που απεικονίζουν τον πρώην σύντροφο, σύμφωνα με τη mirror.co.uk.

Όπως ανέφερε, η ίδια έμαθε την αλήθεια μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του παιδιού τους κι εφόσον μπήκαν στο νέο τους σπίτι, που μόλις είχαν αγοράσει.Η Narally Najm


«Νόμιζα ότι ήμασταν η τέλεια οικογένεια. Μόλις είχα γεννήσει τον γιο μας πριν από μια εβδομάδα, αγοράσαμε ένα σπίτι και όλα έμοιαζαν τόσο αληθινά… Μόνο για να μάθω ότι με απατούσε… Ακόμα και όταν ήμουν στον τοκετό», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, μπορεί η ίδια να αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους, όμως μετά από λίγο το μετάνιωσε. Οπότε αποφάσισε να τον χτυπήσει τατουάζ στο πρόσωπο της, ώστε να δείξει πως θέλει να είναι πάλι μαζί, ευελπιστώντας να επιστρέψει πάλι κοντά της.


Τα σχόλια λοιπόν, στο προφίλ που διατηρεί στο TikTok έπεσαν «βροχή» με πολλούς να τονίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της και πως θα μετανιώσει τα σχέδια που έκανε πάνω της.

«Μια μέρα που θα γίνεις μεγαλύτερη και πιο ώριμη θα το μετανιώσεις, αλλά αν σε κάνει ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή, ας είναι. Προσεύχομαι για σένα», σημείωσε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε ότι «δεν βρίσκω λόγια… Λυπάμαι πολύ Narally».

Παρόλα αυτά, εκείνη υπερασπίστηκε την απόφαση της, αναφέροντας ότι «όλοι με ζηλεύουν επειδή έχω τατουάζ στο πρόσωπο τον σύντροφο μου, παρόλο που με απατά. Ο σύντροφος μου θα επιστρέψει».
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !