Γιατί παρέλυσε το μάτι της Katy Perry πάνω στη σκηνή;



Τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο με την Katy Perry να μην μπορεί να κρατήσει ανοικτό το μάτι της πάνω στη σκηνή και να φαίνεται πως έπαθε μια μικρή παράλυση.


Οι φανς της ανησύχησαν, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να την κοροϊδεύουν ότι φόρεσε βαριές ψεύτικες βλεφαρίδες, που δεν μπορούσε να σηκώσει το μάτι της αλλά πολύ σύντομα ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας. 

Η μια λέει ότι υποφέρει από μια ασθένεια όπου διάφορα σημεία του σώματός της παραλύουν. Μια άλλη ότι δεν ήταν αυτή αλλά ένα ρομπότ στη σκηνή, ενώ μια Τρίτη ότι αυτό το έπαθε από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Τα σχόλια από χρήστες είναι γεμάτα με μισογυνισμό και το shaming που επιχειρείται στην τραγουδίστρια είναι μεγάλο, με την ίδια να προσπαθεί με ψυχραιμία να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει.

Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια κατά το παρελθόν έχει αναφερθεί σε ένα πρόβλημα με το “τεμπέλικο μάτι” της ή το “wonk eye” όπως το αποκαλεί, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο American Idol πέρσι, η Perry, όταν ένας διαγωνιζόμενος εξήγησε ότι φορούσε μεγάλα καπέλα για να κρύψει “το τεμπέλικο μάτι” του, εκείνη έσπευσε να τον παρηγορήσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Έχω επίσης ένα στραβό μάτι και ανησυχούσα γι’ αυτό. Οι θαυμαστές μου με έκαναν όμως να αγαπήσω το δεξί μου μάτι. Γιορτάστε λοιπόν όλα αυτά τα πράγματα. Μην ανησυχείς για αυτό», είχε πει τότε στον νεαρό.

Σύμφωνα με την οφθαλμίατρο Vanessa Fuentes αυτό που φαίνεται στο βίντεο που ανησύχησε τους θαυμαστές της Perry είναι ένας καλοήθης βλεφαροσπασμός. Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι, ο ιατρικός όρος αφορά τη δυστονία προσώπου, με συνηθέστερο αυτούς τους σπασμούς στο μάτι, γνωστούς και ως “τικ” στο πρόσωπο.

Όπως εξηγεί η Fuentes πρόκειται για κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !