Έλντα Πανοπούλου για την κουμπαριά με τη Βλαχοπούλου: «Στον γάμο δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα»


Η Έλντα Πανοπούλου σε μία σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη», έκανε τον απολογισμό της ζωής της.


Όπως υπογράμμισε για τους μαθητές της «περιστοιχίζομαι καθημερινά από νέα παιδιά που με παρασέρνουν. Αυτό που προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου είναι ότι ο πληθυντικός ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι προστασία».

Για τις εποχές που ήταν τηλεοπτική παρουσιάστρια, επεσήμανε «στο μεταξύ μας δεν ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε όλα τα προγράμματα που παρουσιάζαμε πληρωμένα. Δεν χρειάζεται να ρίξω νερό στο κρασί μου. Αυτό που λείπει σήμερα είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι παρέες».

Η πρόταση που αρνήθηκε η Έλντα Πανοπούλου

Όσον αφορά τις προτάσεις που έχει δεχθεί, η Έλντα Πανοπούλου σημείωσε «μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω».

Η κουμπαριά της Έλντας Πανοπούλου με την Ρένα Βλαχοπούλου

Σχετικά με τη σειρά «Ρετιρέ», στην οποία υποδύθηκε την Χαρούλα Πεπονάκη, τόνισε «ο Δαλιανίδης για κάποιους ήταν δύσκολος συνεργάτης, αλλά για μένα ήταν από τους αγαπημένους μου. Τον Γιάννη Δαλιανίδη και την Ρένα Βλαχόπουλου θα τους ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Η Ρένα στο γάμο μου δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα και φάνηκε ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να φτουρήσει».

Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό, η Έλντα Πανοπούλου κατέληξε «όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό, πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος. Έχω αγαπημένους φίλους και μαθητές που είναι σε θέση να αναπληρώσουν την έλλειψη στην προσωπική μου ζωή, που ασφαλώς υπάρχει».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !