Τζούλια Ρόμπερτς: «Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε όλα τα έξοδα για τη γέννησή μου»


 

Μία αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Ρόμπερτς.

 

Όπως δήλωσε η Χολιγουντιανή ηθοποιός, οι γονείς της αντιμετώπιζαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, την περίοδο που η μητέρα της ήταν έγκυος σε εκείνη. Όταν χρειάστηκαν λοιπόν, βοήθεια εκείνος που προσφέρθηκε να τους τη δώσει δεν ήταν άλλος από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Ενώ συνομιλούσε με τη Γκέιλ Κινγκ, η σταρ ανέφερε πως οι γονείς της ήταν φίλοι με την οικογένεια Κινγκ, όσο ζούσαν στην Ατλάντα και διοικούσαν μια δραματική σχολή.

Η φιλία τους ξεκίνησε, όταν η σύζυγος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, Κορέτα τηλεφώνησε στη μητέρα της για να τη ρωτήσει αν τα παιδιά της θα μπορούσαν να εγγραφούν στη σχολή της. «Είχε πει πως δυσκολευόταν να βρει ένα μέρος που θα δέχονταν τα παιδιά της το 1960», εξήγησε η ηθοποιός.

Η μητέρα της φυσικά, είπε «ναι» και έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη φιλία. Όπως ανέφερε, τα παιδιά τους είχαν δεχτεί bullying σε μεγάλο βαθμό λόγω του χρώματός τους και η μητέρα της ήταν εκείνη που τα βοήθησε να κοινωνικοποιηθούν.

Προκειμένου να της «ξεπληρώσουν» τη χάρη, που τους έκανε, η οικογένεια Κινγκ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν οικονομικά τους Ρόμπερτς.


Όταν έφτασε η στιγμή να γεννηθεί η Τζούλια, οι γονείς της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το χρηματικό ποσό που ζητούσε το νοσοκομείο για τη μητέρα και το βρέφος.

Τότε έφτασε λοιπόν, η στιγμή για τους Κινγκς να ανταποδώσουν τη βοήθεια που τους είχαν δώσει. Όπως αποκάλυψε η Τζούλια Ρόμπερτς, ήταν εκείνοι που πλήρωσαν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου για τη γέννησή της.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !