Συνδέθηκες στο Streamee; Το νέο, ολόφρεσκο project του "Oμίλου Πολίτη"

Το Streamee, η νέα πολυμεσική πλατφόρμα σε ακολουθεί σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και και στο αυτοκίνητο.

To Streamee είναι βασικά η πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα για web, smartphone, smart tv & car play όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν απεριόριστο ηχητικό και μουσικό περιεχόμενο για κάθε διάθεση και για κάθε στιγμή.

Μπορείς να βρεις και τα ραδιόφωνα της BOLD one στο Streamee

Tον "XFM" στις κατηγορίες Rock και Web Radios,
το "HeartPlus Radio" στις κατηγορίες Ελληνικά Mainstream και Web Radios, 

 

τον "Magkas" στα Λαϊκά και Web Radios

 

και το "ShowBiz Radio" στα Web Radios

 

Tα Podcast με τον Θοδωρή Τσέλα" μπορείς να το βρεις στην κατηγορία "Ενημέρωση & Συνεντεύξεις": https://streamee.com/podcast/xfmgr-i-epikairotita-me-ton-thodori-tsela/.

 

Ευχαριστούμε STREAMEE! 


Στην πλατφόρμα Streamee που διατίθεται εντελώς δωρεάν μπορεί να βρει κάποιος μουσικές αναλόγως τη διάθεση (moods) για γυμναστική, παραλία, παιδικά πάρτυ, πριν τον ύπνο, ή ακόμα και για παρέα με τα κατοικίδια μας.

Η εφαρμογή προσφέρει νέα και πλιότερα αγαπημένα ραδιόφωνα αλλά και exclusive web radios καθώς και επιλεγμένα ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο! 

Μουσική για όλες τις ώρες και όλες τις διαθέσεις.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα podcasts με πολλά πρωτογενή της πλατφόρμας αλλά και άλλα που μπορεί να βρει κανείς σε όλο το διαδίκτυο.

Ξεχωριστή και η ενδιαφέρουσα κατηγορία, "DJ’s" με exclusive mix shows αλλά και άλλα πολλά θα σας ωθήσουν να κατεβάσετε το streamee στο κινητό σας και να κερδίσετε streamee coins συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς εντελώς δωρεάν.

Ο όμιλος Πολίτης, στον οποίο εντάσσεται και το ολόφρεσκο project, ειδικεύεται στα outdoor media και επεκτείνεται δυναμικά στα ψηφιακά μέσα με πυρήνα το ψηφιακό ραδιόφωνο που σύντομα θα αντικαταστήσει πλήρως τα FM. 

Ενδεικτική είναι η «Λειτουργία αυτοκινήτου» που διαθέτει το Streamee και σου επιτρέπει να ακούς τα πάντα από την συσκευή σου σε ανοιχτή ακρόαση οδηγώντας με απόλυτη ασφάλεια.

Με πληροφορίες από το flash.gr

Καλή επιτυχία STREAMEE... 

Καλώς ήρθες στην ζωή μας!

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !