Στέλιος Ρόκκος: Ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη


Δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Στέλιος Ρόκκος από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη μετά το ξέσπασμα του ηθοποιού επί σκηνής

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρισκόταν πάνω στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση «Αντιγόνη», και ακουγόταν ταυτόχρονα ο ήχος από την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου που γινόταν σε κοντινή απόσταση.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη.

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι΄αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !