Μαίρη Συνατσάκη: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε για τη μητρότητα και η αποστομωτική απάντησηΜέσα από δύο stories στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σε προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από follower της, ο οποίος την κατηγορούσε ότι χλεύασε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε την Πέμπτη (8/9) για την ηλικία τηςΜαίρη Συνατσάκη


Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε σε story στο προφίλ της στο Instagram ένα προσωπικό μήνυμα, το οποίο έλαβε από follower της που της έκανε επίθεση, λέγοντάς της πως εκείνη χλεύασε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε την Πέμπτη (8/9) σε ηλικία 96 ετών, για την ηλικία της και μάλιστα, χρησιμοποιούσε άκομψους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της που - μεταξύ άλλων - αφορούσαν το γεγονός ότι έμεινε έγκυος «σε αρκετά προχωρημένη ηλικία» αλλά και το πώς θα μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Αναλυτικότερα, το επίμαχο μήνυμα που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε:

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου. Ας τολμούσε, όμως, εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα, ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…».Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε σε σκρίνσοτ το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε και στη συνέχεια σχολίασε γράφοντας: «Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα και σε εσάς». Μάλιστα, στη συνέχεια επανήλθε στο θέμα με δεύτερο story της, ανεβάζοντας μια σέλφι της και γράφοντας: «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !