Έτσι κάνεις λεφτά - Σπίτι - σκάφος είναι ο Έλον Μάσκ στην Μύκονο που αποφεύγει έως τώρα όλα τα διάσημα Clubs

elonmaskmykonos1

 

Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι ο Έλον Μασκ κοιμάται ελάχιστα. Σίγουρα πάντως δεν κάνει συχνά μπάνιο στη θάλασσα, αφού οι πρώτες του βουτιές αποκάλυψαν ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι άσπρος σαν το γάλα πάνω στην θαλαμηγό «Zeus».


Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Mail, ήρθαν δυο μέρες μετά τις αποκλειστικές φωτό και το βίντεο που δημοσίευσε το Protothema.gr το Σάββατο, την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο.

musk-zeus-arthro
Τότε που επισκέφθηκε το εστιατόριο «Σπηλιά» μαζί με την παρέα του για φαγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του δεν ξεπέρασε τα πεντακόσια ευρώ, ενώ τόσο η άφιξη του όσο και η αναχώρηση του του Mr Tesla έγινε από την θάλασσα, με φουσκωτό.








Η βίλα που έχει νοικιάσει πάνω από το νέο λιμάνι του νησιού στην περιοχή του Τούρλου, είναι ότι πιο κοντινό υπήρχε σαν διαδρομή, ώστε ο άνθρωπος με την περιουσία των 259 δισεκατομμυρίων να μην χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά για να ανέβει στον πλωτό «Δία»

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά περιμένουν να εμφανιστεί ο Έλον Μασκ Μπάτον κολλητό του και. CEO της Endeavor Ari Emmanuel αλλά με δεδομένη την μυστικοπάθεια γύρω από την κάθε του κίνηση, κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε πάλι στην στεριά.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !