Τριαντάφυλλος – «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω»


Μουσική: Κωνσταντίνος Παντζής
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου


Ο Τριαντάφυλλος, ο διαχρονικά αγαπημένος καλλιτέχνης, επιστρέφει με νέο single, με τίτλο «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω», το οποίο μόλις παρουσίασε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον Alpha, και όπως όλα δείχνουν θα είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού!

Μετά από μια σειρά από αγαπημένες επανεκτελέσεις τραγουδιών του, αλλά και την πιο πρόσφατη επιτυχία του με τίτλο «Όλα Ακατάλληλα», ο Τριαντάφυλλος έρχεται να μας χαρίσει ένα καλοκαιρινό up tempo single, που θα μας ξεσηκώσει, θα μας χαρίσει αισιοδοξία, κέφι και σίγουρα θα αφήσει το δικό του σημάδι στο φετινό μας καλοκαίρι!

Την μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Ηλίας Φιλίππου, αντίστοιχα, ενώ την οπτικοποίηση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Mike Mars, δημιουργώντας ένα σύγχρονο concept, στο οποίο ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης εμφανίζεται πιο ανατρεπτικός από ποτέ.

Το «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» είναι ένα τραγούδι με ανεβαστική διάθεση και έντονα καλοκαιρινό ρυθμό, που όχι μόνο θα σιγοτραγουδήσουμε, αλλά και θα χορέψουμε φέτος το καλοκαίρι!

« Σε παίρνω για να σου πω...πόσο πολύ σ’ αγαπώ

Σε παίρνω για να σου πω ...πως μακριά σου υποφέρω

Σε παίρνω για να σου πω ...πως πάω να τρελαθώ

Μου λείπεις κάθε λεπτό ...και τι θα γίνω ...δε ξέρω»

Το «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» του Τριαντάφυλλου κυκλοφορεί από την Gold Records και την Heaven Music, και είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/sepernogianasoupo
Ακούστε το στο YouTube εδώ: https://youtu.be/zw2vDgzeGrM
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !