Ο Ερμής στον Καρκίνο και η επιρροή του στα ζώδια από 5-7 έως 18-7



Γράφει ο Ανδρέας Παπιδάς


Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διανοητικότητας.

Δείχνει στον ατομικό μας αστρολογικό χάρτη τον δείκτη ευφυίας μας, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουμε αλλά μας αντιμετωπίζουν διανοητικά οι άλλοι.

Βρισκόταν πάντα κοντά στον Ήλιο και η μεγαλύτερη απομάκρυνση από αυτόν δεν ξεπερνά τις 28ο. Επίσης κυβερνά την λογική, την ικανότητα αντίληψης και τον τρόπο σκέψης. Αντανακλά την ικανότητα σας να συλλέγετε αλλά και να μεταδίδετε πληροφορίες, αλλά και τον τρόπο που τις μεταδίδετε.

Επίσης ασχολείται με την περιέργεια, την συνεχή απόκτηση γνώσης αλλά και με τις μεταφορές, το εμπόριο, τα σύντομα ταξίδια. Επίσης σχετίζεται με το νευρικό σύστημα, τα χέρια, το αναπνευστικό σύστημα και τους πνεύμονες.

Στα θετικά περιλαμβάνονται οι ρήτορες και γενικότερα όσοι έχουν έξυπνο λόγο, την ευφράδεια ,τον πειστικό λόγο, την άνεση αφήγησης μπροστά σε κοινό, τον κοφτερό και εύστροφο λόγο. Η αρνητική πλευρά του Ερμή δίνει νευρικότητα, κριτική στους άλλους συνήθως κακόπιστη, άκαιρο και πικρόχολο σαρκασμό, εριστική διάθεση, πονηριά, ψέμα, απάτη και δόλο.

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

  • Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/7/2022 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 18/7/2022 που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα.
  • Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σκορπιού, των Ιχθύων, του Ταύρου και της Παρθένου.
  • Σχετικά αρνητικά μιας και ο Ερμής δεν είναι ιδιαίτερα βλαπτικός, τουλάχιστον στο συνειδητό επίπεδο των ανθρώπων, θα επηρεάσει τον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω.



ΚΡΙΟΣ


Η αλήθεια είναι ότι εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε μια σχετικά καλή επικοινωνία και δράση σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή για να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα μπορείτε να κάνετε και θα εκτεθείτε και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου φαίνεται ότι θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και επαγγελματικές ευκαιρίες και ίσως σας προταθεί μια αναβάθμιση μέσα στην εταιρία που δουλεύετε. Βέβαια χρειάζεται προσοχή και σύνεση από την μεριά σας γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξουν και για εσάς επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά όλα εξαρτώνται από την διάθεση σας. Ο λόγος είναι ότι από την μια πλευρά θα έχετε καλή διαίσθηση και ανεπτυγμένο ένστικτο που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά από την άλλη η τρικλοποδιά του Ερμή θα σας κάνει πικρόχολους, η κριτική σας στους άλλους δεν θα είναι καλόπιστη και η γλώσσα σας θα είναι αρκετά επικριτική. Αυτό χρειάζεται προσοχή γιατί εκτός από τον επαγγελματικό σας χώρο πιθανόν να επεκταθεί και στις σχέσεις σας κοινωνικές αλλά και συναισθηματικές και η διαφαινόμενη επιτυχία να μετατραπεί πολύ γρήγορα σε φιάσκο.

ΤΑΥΡΟΣ


Για εσάς είναι μια που καλή περίοδος για επωφελή επικοινωνία νέες γνωριμίες κοινωνικού τύπου, αλλά και αντικατάσταση ή αγορά μεταφορικού μέσου. Αυτά για εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι όμως οργανώνετε ένα μακρινό ταξίδι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί είναι πιθανόν άλλα να σας υπόσχονται και άλλα να βρείτε εκεί που θα πάτε.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε ευχάριστες επαγγελματικές εκπλήξεις, αλλά πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα.

Εσείς που είστε γεννημένοι τα τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετή δημιουργικότητα, όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα είναι μια χρυσή ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας, αλλά και οι υπόλοιποι θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική σας ηρεμία και πως θα την βρείτε. Λίγη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή δασκάλων όπως και στην κριτική που μπορεί να δεχτείτε και φυσικά θα ανταποδώσετε όχι με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Καλά θα είναι τα νέα στον οικονομικό σας τομέα καθώς θα έχετε αρκετή όρεξη για δημιουργική εργασία. Συγχρόνως θα έχετε και αποκαλύψεις που θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Θα θελήσετε να αντιδράσετε με άσχημο τρόπο αλλά καλό είναι να μην εκδηλωθείτε αν θέλετε να κερδίσετε εσείς τελικά την νίκη.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ξαφνικό αλλά και πολύ ευχάριστο μακρινό ταξίδι.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αναγνώριση από φίλους αλλά και από ομάδες ή συλλόγους στους οποίους ανήκετε και αρκετοί από τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες είναι πιθανόν μέσα από αυτούς τους κύκλους να κάνουν νέες και πολύ ενδιαφέρουσες συναισθηματικές γνωριμίες. Να είστε προσεκτικοί γιατί δεν γίνετε να είναι καλές και αποδοτικές όλες οι γνωριμίες. Κάποιες θα έχουν σύντομο τέλος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Με τον Ερμή επάνω σας έχετε αρκετή ευγλωττία και ρητορική διάθεση. Αυτό θα γίνει έντονα φανερό στους φίλους και εκεί που συχνάζετε και θα θέλουν να σας δίνουν τον λόγο και θα ακούγεστε με ιδιαίτερη προσοχή και προσήλωση. Αυτό αφορά περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή χρειάζεται να μην ξεφύγετε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε και έτσι είναι πιθανόν να εκτεθείτε ειδικά στον τομέα της εργασία σας αλλά και στον κοινωνικό σας τομέα. Όσοι έχετε σχέση είτε μακροχρόνια είτε γάμου επίσης θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε αρκετά καλή κοινωνική εικόνα και θα είστε αρκετά συμπαθείς στους άλλους, πράγμα που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και κάποιοι από εσάς θα πάρετε χρήματα είτε από το δημόσιο είτε από κάποιους οι οποίοι σας ωφελούν χρήματα. Επίσης όσοι έχετε ακίνητη περιουσία που χρειάζεται ξεκαθάρισμα καλό είναι να ξεκινήσετε τις διαδικασίες.

Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαήμερου είναι καιρός να αναγνωριστεί η δουλεία σας και να αμειφθείτε για αυτό με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Όσοι επίσης έχετε υπαλληλική εργασία θα πάρετε και εσείς μεγάλη επιβεβαίωση αλλά πρέπει να μαζέψετε λίγο την γλώσσα σας και να μην επιτεθείτε σε εκείνους που νιώθετε ότι σας σαμποτάρισαν στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ


Καιρός για ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει αρκετά και στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και στον συναισθηματικό. Αυτό αφορά εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Παράλληλα σχέδια για ταξίδια η συνεργασίες με το εξωτερικό μάλλον θα βρουν εμπόδια και καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να πάτε κάποιο όμορφο ταξίδι με τον σύντροφο σας και καλά θα κάνετε να του το κάνετε έκπληξη. Ανοικτόμυαλοι και πολύ προοδευτικοί με νέες ιδέες και μεγάλη διάθεση για δράση θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, αλλά χρειάζεται προσοχή στον εγωισμό και στην υποκειμενική σκέψη. Ιδιαίτερα εσείς που ασχολείστε με την τέχνη θα έχετε πολύ καλή έμπνευση και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να παρουσιάσετε την δουλειά σας ίσως και στο εξωτερικό. Αρκετοί θα σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάποια δική σας δουλειά ενώ θα είστε ευνοημένοι και στον ερωτικό τομέα. Σε εσάς ευνοείτε και η αλλαγή μεταφορικού μέσου η αγορά καινούργιου όπως επίσης και τα ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και παρέες που θα έχουν θέματα σχετικά με ταξίδια αλλά και με ρηξικέλευθα σχέδια για το μέλλον. Μην είστε όμως πολύ δογματικοί και απόλυτοι γιατί θα υπάρξει αντίλογος και εκεί μπορεί να υπερβάλλετε και μετά δεν θα ξέρετε πώς να το μαζεύετε. Αυτό για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στην δουλειά σας αλλά και στις καθημερινές συναναστροφές σας ενώ σε θέματα κοινής περιουσίας με άλλους είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε συζητήσεις.

Το ίδιο ισχύει και στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου δηλαδή καιρός να ξεκαθαρίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα, ενώ εύνοια υπάρχει στο να πάρετε χρήματα από το δημόσιο η από κάπου που σας οφείλουν. Καλή διαίσθηση αλλά αποφύγετε την κριτική και την κακολογία για κάποιους οι οποίοι μπορεί να σας έχουν θίξει αλλά εάν ασχοληθείτε με αυτό θα χάσετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ


Εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε αρκετά με την προσωπική σας εικόνα και με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι αφού στο βάθος του μυαλού σας θέλετε να γοητεύσετε και να ξεχωρίσετε από το πλήθος αλήθεια είναι ότι ευνοείστε, αλλά εάν κάποιοι σας αντιμετωπίσουν αρνητικά δεν είναι καλό να τους στολίσετε με βρισιές και αρκετά δηλητηριώδη γλώσσα. Επίσης όσοι είστε σε σοβαρή σχέση η σε γάμο να είστε προσεκτικοί γιατί αυτή η αυταρέσκεια που μπορεί να φθάσει μέχρι τον ναρκισσισμό θα εκνευρίσει τον σύντροφο σας και θα έχουμε ομηρικούς καυγάδες.

Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαήμερου του ζωδίου καιρός είναι να επισημοποιήσετε την σχέση σας η όσοι είστε χρόνια μαζί να κάνετε κάποια ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφο σας για να δείξετε ποσό τον σκέφτεστε και έτσι να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι γεννημένοι τι τρίτο δεκαήμερο έχετε την τύχη να κάνετε επωφελείς σχέσεις κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Αν και δεν φημίζεστε για την αποφασιστικότητα σας τώρα θα έχετε καλή διαίσθηση και σωστή απεικόνιση της πραγματικότητάς και αυτό θα σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς αλλά και δημιουργικούς. Καλό θα είναι να αποφύγετε καταστάσεις που δεν έχουν λήξει από το παρελθόν και θα εμφανιστούν ζητώντας δικαίωση. Μην ασχοληθείτε γιατί θα βγείτε χαμένοι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Και για εσάς είναι μια καλή περίοδος να πάρετε το ταίρι σας και να πάτε ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι. Σίγουρα θα φθάσουν στα αυτιά σας ψίθυροι που δεν θα λένε τα καλύτερα για εσάς και επειδή θα έχουν και αρκετό ψέμα θα σας φθάσουν στα άκρα. Σκορπιοί είστε κάντε υπομονή και θα έρθει η ώρα της εκδίκησης. Προς το παρόν χαρείτε με τον σύντροφο σας. Αυτό για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που έχετε η εργάζεστε σε οικογενειακές επιχειρείς είναι καιρός να εφαρμόσετε αρκετές από τις ιδέες που έχετε στο μυαλό σας καιρό. Επίσης και οι γεννημένοι το πρώτο αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια στην αλλαγή επαγγελματικού μεταφορικού μέσου η ενοικίαση μέσω λίζινγκ.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε θα ανεβεί και το εισόδημα σας μέσα από την εργασία σας αλλά μπορεί να πάρετε και κάποια προαγωγή. Χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί παράλληλα θα νιώσετε αρκετή πίεση και ίσως ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Με τις σωστές κινήσεις που θα κάνετε θα πάρετε κάποια χρήματα από την δουλειά σας που μπορεί και να είναι αδήλωτα. Επίσης μπορεί να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εκτός από την κυριά δουλειά σας και σε μια δεύτερη οπού δεν θα φαίνεστε. Μην είστε υπεραισιόδοξοι και μιλάτε δεξιά και αριστερά για αυτά τα ζητήματα γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε. Επίσης κρυφά φλερτ και ερωτοτροπίες παράνομες δεν θα σας βγουν σε καλό. Αυτά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα τσιλημπουρδίσει ερωτικά μπορεί να την κάνει και την απιστία γιατί πιθανόν να συμβεί κάτι ξαφνικό και αναπάντεχα ευχάριστο αλλά σαν τοξότης δύσκολα θα μπορέσει να κρύψει την χαρά του. Μπορεί να πάει και ένα σύντομο και κοντινό ταξιδάκι με το καινούργιο κόσκινα που δύσκολα θα γίνει μόνιμο αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και παράνομοι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα είστε επίσης αρκετά ερωτικοί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να γευτείτε τους χυμούς του φρέσκου σας έρωτα αλλά θα έχετε και αρκετή τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Πολλοί από εσάς αυτήν περίοδο μέσα από το φλερτ και την ερωτική ανεμελιά μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωή σας, αν υπάρχει φυσικά κάτι τέτοιο για εσάς τους τοξότες. Προσέχετε όμως που θα μπλέξετε γιατί από τον φιλικό σας κύκλο αλλά και στους κύκλους με τους οποίους συν βρίσκεστε σε συγκεκριμένους χώρους θα σας ασκηθεί κριτική δίκαιοι αλλά και αδικεί και αν δεν συγκρατηθείτε θα δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για έναν και μούργοι έρωτα αλλά και για να επισημοποιήσετε μια ερωτική σχέση. Το ίδιο θα συμβεί και στο επαγγελματικό αλλά το κοινωνικό σας περιβάλλον με καλές συνεργασίες και σχέσεις προσοχή θα χρειαστεί να μην γίνετε υπερβολικοί μέσα στην χαρά σας και υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τα κάνετε. Επίσης αρκετή προσοχή χρειάζεται σε οικογένεια θέματα.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές συζητήσεις για οικογενειακά ζητήματα όπως και για κληρονομικά θέματα αλλά μάλλον θα μείνετε στις θεωρητικές λύσεις.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα θελήσετε να μείνετε λίγο μονοί σας να ακούσετε τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι τελικά οι φίλοι σας και ποιοι κάνουν τους φίλους σας. Όσοι έχετε οικογενειακές επιχειρήσεις επίσης να είστε αρκετά προσεκτικοί γιατί δεν σας βλέπουν όλοι με καλή πρόθεση

ΥΔΡΟΧΟΟΣ




Κάποια ανοικτά θέματα από το παρελθόν μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε την πρωτοβουλία και να τα τακτοποιήσετε αφού υπάρχει και η σχετική εύνοια. Προσοχή όμως μην δώσετε πολλά περισσότερα από αυτά που πραγματικά αντέχετε και βγείτε εκτεθειμένοι. Μην προχωρήσετε μετρά από παρότρυνση σε αλλαγή μεταφορικού μέσου και να είστε αρκετά προσεκτικοί όσον αφορά κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις. Αυτά για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια σε κοντινά ταξίδια και εξορμήσεις ενώ είναι πιθανόν να συναντήσετε ανθρώπους αλλά και καταστάσεις αρκετά ευχάριστες στην καθημερινότητα σας.

Το ίδιο ισχύει και για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου με μονή διαφορά εσάς που σκοπεύετε να κάνετε μακρινά ταξίδια. Εκεί είναι πιθανόν να συναντήσετε κάποιες αναποδιές.

ΙΧΘΥΕΣ



Εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είναι πιθανόν να κάνετε κάποια καινούργια ερωτική γνωριμία σε κάποιο κοντινό ταξίδι η σε κάποια ημερήσια εξόρμηση. Μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά και πείτε η κάνετε πράγματα υπερφίαλα γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Επίσης αν αυτό έχει συμβεί σε κάποια ομαδική εκδρομή η σε κάποια ομαδική σύναξη η εκδήλωση να είστε διακριτική για να μην προσελκύσετε αρνητικά σχόλια.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανόν να έχουν ευχάριστες εκπλήξεις σε ψυχολογικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο όπως και να πάρουν κάποια χρήματα η να βρεθούν με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που το θεωρούσαν χαμένο.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε αρκετά κοφτή και ευθύβολη διαίσθηση επιτέλους θα την εμπιστευτείτε και αυτό θα σας δώσει αρκετές λύσεις. Θα έχετε την επιθυμία για καντίνα αλλά και μακρινά ταξίδια και το μόνο που μπορεί να σας αποτρέψει είναι η κακή οργάνωση που πολλές φορές σας χαλάει την διάθεση αλλά και το πρόγραμμα...


Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΙΔΑ - 6996908341
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !