Πάτρα: Έγλειψε το καλαμάκι, της παρέδωσε την παραγγελία και μετά… αυτοϊκανοποιήθηκε

 

Οι άσεμνες πράξεις του δράστη, που παρέδωσε τον καφέ σε γυναίκα εφοριακό στην Πάτρα, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας


Δεν έχουν προηγούμενο όσα έκανε ένας ξαναμμένος ντελιβεράς που… «θόλωσε» από την ομορφιά μιας εφοριακού στην οποία παρέδωσε καφέ στην Εφορία της Πάτρας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. 

Η εντυπωσιακή γυναίκα που παρήγγειλε καφέ από μια κοντινή καφετέρια δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε και αποκαλύφθηκε από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της δουλειάς της.

Δεν έχουν προηγούμενο όσα έκανε ένας ξαναμμένος ντελιβεράς που… «θόλωσε» από την ομορφιά μιας εφοριακού στην οποία παρέδωσε καφέ στην Εφορία της Πάτρας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Η γυναίκα που παρήγγειλε καφέ από μια κοντινή καφετέρια δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε και αποκαλύφθηκε από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της δουλειάς της.

Η εφοριακός «πάγωσε» όταν ο διανομέας της παρέδωσε τον καφέ και, μόλις τον πλήρωσε, της χάιδεψε το χέρι και έφυγε. Σοκαρισμένη τον ακολούθησε μέχρι την έξοδο του από το κτίριο της Εφορίας και ζήτησε να δει το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες. Τότε, δοκίμασε νέο σοκ, καθώς διαπίστωσε πως πριν της παραδώσει τον καφέ, ο ντελιβεράς είχε αφαιρέσει το προστατευτικό χαρτάκι από το καλαμάκι, το είχε… γλείψει και στη συνέχεια είχε τοποθετήσει ξανά το χαρτάκι στη θέση του!

Όμως, οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί για τη γυναίκα, καθώς στο ίδιο βίντεο ο διανομέας είχε καταγραφεί μόλις έφυγε από το γραφείο της και αφού της χάιδεψε το χέρι, να πηγαίνει σε ένα αθέατο σημείο του κτιρίου και να… αυτοϊκανοποιείται! 

Εξοργισμένη από όσα παρακολούθησε, η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, παρέδωσε το βίντεο και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ντελιβερά.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να προσέλθει στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, δήθεν για μία υποτιθέμενη εκκρεμότητα και όταν αυτός πήγε ανυποψίαστος, του πέρασαν χειροπέδες. Ο διανομέας παραδέχθηκε όλα όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι είχε δημιουργήσει στο μυαλό του συγκεκριμένες εικόνες για την εφοριακό, η οποία τον έλκυε ερωτικά. Ωστόσο, δεν απέφυγε την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !