Μαρτίνς: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση»!


Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού ρωτήθηκε τον αν έχει σκεφτεί τον δρόμο της παραίτησης, με τον Πορτογάλο να απαντά πως δεν προτίθεται για κάτι τέτοιο!


Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της «βαριάς» ήττας (4-0) από τη Μακάμπι Χάιφα, που σήμανε και τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από το Champions League.

«Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Ποτέ δεν θα παραιτηθώ από τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Νιώθω ικανός, νιώθω δυνατός. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Πιστεύω στον αυτό μου, ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τη δύσκολη αυτή τη στιγμή».

Την εικόνα του ματς και το βαρύ σκορ: Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Το 2ο μέρος ήταν πολύ κακό από μέρους μας. Έχουμε δει τα προβλήματα. Έχουμε δει τι έφταιξε. Το 2ο γκολ μας άλλαξε τα πλάνα και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε. Κατανοώ την κατάσταση. Αναλαμβάνω την ευθύνη της αποτυχίας. Αύριο η πρώτη μέρα της δουλειάς.

Το εάν θα παραιτηθεί: Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Ποτέ δεν θα παραιτηθώ από τον Ολυμπιακό. Θα είμαι εδώ για κάθε δυσκολία.

Τη συνέχεια: Νιώθω ικανός. Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες. Θυμάμαι και πριν από τρία χρόνια. Νιώθω πως υπάρχει πάντα η δύναμη. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα.

Το εάν είναι και ο ίδιος μέρος του προβλήματος: Πιστεύω πολύ σε μένα και στην ομάδα και θα ξεπεράσουμε τη στιγμή. Εάν αποτελώ μέρος του προβλήματος θεωρώ πως είμαι μέρος της λύσης. Βλέπω πως επιμένετε για την περασμένη χρονιά όμως πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφοράς. Καταλήξαμε να κερδίζουμε. Να συγκεντρωθούμε στα προβλήματα στο σήμερα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ

Ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι δεν έχει δημιουργήσει καμία φάση και σημάδια βελτίωσης, πως μπορείτε να το σχολιάσετε αυτό, γιατί είναι μία εικόνα από την περσινή σεζόν και φάνηκε έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας, αν και σέβομαι τη γνώμη σας. Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό από την πλευρά μας. Η Μακάμπι μας ανάγκασε να παίξουμε και στα δύο ματς πίσω. Έχουμε δει τα προβλήματα και τι έφταιξε, στο πρώτο ημίχρονο το γρήγορο γκολ μας άλλαξε τα πλάνα. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης, έχουμε χάσει τον πρώτο στόχο της σεζόν και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αύριο όμως είναι μία νέα ημέρα και πρέπει να αλλάξουμε πραγματικά την εικόνα αυτή.

Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί μία συντριπτική ήττα με κακή εμφάνιση, στην εξίσωση που προκύπτει μετά απ’ αυτήν την εμφάνιση, μιλάτε για μέλλον και την επόμενη ημέρα, ενώ είπατε αναλαμβάνετε την ευθύνη. Αυτό σημαίνει «παραιτούμαι»; Εκτός αν έχουμε καταλάβει κάτι λάθος. Βλέπετε τον εαυτό σας στον Ολυμπιακό στο μέλλον;

Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, σε πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν έχω σκεφτεί να παραιτηθώ και δεν θα το κάνω αυτό στον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να αντιμετωπίσω τη δυσκολία, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου, γιατί δεν έχω τη λέξη «παραίτηση» στο λεξιλόγιό μου.

Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί μία από τις μεγαλύτερες ήττες στην Ευρώπη, από μία ομάδα όχι μεγαθήριο, σας ρωτώ μήπως θεωρείτε πως ο κύκλος έχει κλείσει; Βλέπαμε και τους παίκτες μετά το 0-2 πως κοιτούσαν κάπως τον ουρανό του Καραϊσκάκη, πιστεύετε ότι έχετε το σθένος εσείς και η ομάδα να το γυρίσετε;

Νιώθω ικανός και δυνατός, δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Περνάμε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της ομάδας, θυμάμαι και μία πριν από τρία χρόνια βέβαια τότε δεν είχαμε παίξει τόσο άσχημα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά νιώθω ότι υπάρχει πάντα η δύναμη γιατί δε θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα.

Πιστεύετε πως είστε μέρος του προβλήματος των εμφανίσεων που υπάρχουν από την περασμένη σεζόν;

Αυτό που έχω να πω είναι το ίδιο, εξαρτάται από εμένα και την ομάδα. Θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και θα προχωρήσουμε, αν θεωρείτε πως εγώ είμαι μέρος του προβλήματος τότε θεωρώ πως είμαι και μέρος της λύσης. Βλέπω πως επιμένετε για την περασμένη χρονιά όμως πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφοράς. Καταλήξαμε να κερδίζουμε. Να συγκεντρωθούμε στα προβλήματα στο σήμερα.

Πιστεύετε πως η ομάδα ήταν έτοιμη για τους αγώνες;

Ειλικρινά ήταν αυτή η αίσθηση που είχα βάσει των αναλύσεων και των δεδομένων. Η πίστη μου στην ομάδα είναι απόλυτη και αυτό με έκανε να το πιστεύω. Αυτό έδειχναν τα δεδομένα και οι αναλύσεις που κάναμε.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !