Απολαύστε τον Mike Terrana στο συμφωνικό έργο "New World Symphony" @ Plovdiv - Beauty and the Beat concert

 

Ο Mike Terrana (γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1960) είναι Αμερικανός ντράμερ του hard rock και του heavy metal. 

Η πρώτη του επαγγελματική δουλειά ήταν το 1984 με το συγκρότημα MCA Hanover Fist από το Τορόντο του Καναδά, και μετά ηχογράφησε και περιόδευσε με άλλα συγκροτήματα, παίζοντας πολλά στυλ μουσικής στη δυτική πολιτεία της Νέας Υόρκης. Μεταξύ 1987 και 1997. 

Έμεινε στο Λος Άντζελες και δούλεψε με διάφορους βιρτουόζους κιθαρίστες, συμπεριλαμβανομένων των Yngwie Malmsteen , Tony Macalpine και Steve Lukather , και συγκροτημάτων όπως οι Kuni και Beau Nasty. 

 Το 1997, η Terrana μετακόμισε στην Ευρώπη, αρχικά στην Ολλανδία για έξι μήνες και μετά στη Γερμανία. 

Δούλεψε με γερμανικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Rage , Gamma Ray , Savage Circus , Axel Rudi Pell , Roland Grapow και Masterplan .

Το 2016, η Terrana εντάχθηκε στο ιταλικό heavy metal συγκρότημα Vision Divine . [4] Το 2017, προσχώρησε επίσης στο ισπανικό συγκρότημα Avalanch και στο τσέχικο συγκρότημα Kreyson . [5] [6] Επιπλέον, ο Terrana έχει το δικό του τριμελές hard rock συγκρότημα, τους TERRANA, και ένα ζωντανό μουσικό έργο που συνδυάζει κλασική και ροκ μουσική με οπερατικά φωνητικά, με τίτλο Beauty of the Beat, το οποίο ξεκίνησε ενώ εργαζόταν στο έργο Beauty and the Beat με Η Φινλανδή τραγουδίστρια Tarja Turunen .

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !