Έλενα Γκρέκου: Έχουν πει για μένα «έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι, το πάει το γράμμα»



Η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Έλενα Γκρέκου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, η οποία μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στον χώρο.

Αρχικά εξήγησε ότι η απόφασή της να μείνει εκτός τραγουδιού οφείλεται στο παιδί της: «σταμάτησα το τραγούδι για τρία χρόνια λόγω του γιου μου, μου έλειπε η δουλειά μου, αλλά ήξερα ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες».

Η Έλενα Γκρέκου διηγήθηκε και πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό επίθετό της λέγοντας πως προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο «Πασχαλίδου» της γιαγιάς της «Πασχαλίδου» και αποκαλύπτοντας ότι το «Γκρέκου» το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και της άρεσε.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, επίσης, σε περιστατικά που έζησε σε νυχτερινά κέντρα και ειδικά στο bullying που είχε βιώσει στο ξεκίνημά της: «Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying του τύπου “έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα”. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα».

«Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος» πρόσθεσε η Έλενα Γκρέκου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, τέλος, στη νέα γενιά των συναδέλφων της σχολιάζοντας καυστικά: «τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα».



Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !