Χριστίνα Μπόμπα: Κύμα συμπαράστασης μετά τις αντιδράσεις για τις φωτογραφίες με το ντεκολτέ της


«Η μητρότητα δεν έχει dress code», γράφουν μεταξύ άλλων οι χρήστες

H Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων followers της και εκείνη δεν δίστασε να τους απαντήσει. 

Η influencer που διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της ανέβασε στα stories της τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή φόρεσε ένα φόρεμα που κατά τη γνώμη κάποιων ήταν αποκαλυπτικό και δεν ταίριαζε με την εικόνα της σωστής μάνας.

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;», έγραψε στο story της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ένα κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.



Χριστίνα Μπόμπα: Κύμα συμπαράστασης μετά τις αντιδράσεις
Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα. «Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης


Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να στηρίξουν τη Χριστίνα Μπόμπα, ήταν και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της και τη συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο έγραφε: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

«Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.



Στη συνέχεια, ο ίδιος αναδημοσίευσε σχετικά με το θέμα ποστ. «Η μητρότητα δεν έχει dress code», έγραφε στο ένα από τα ποστ.





Κλείσιμο

Γέμισε το διαδίκτυο μηνύματα συμπαράστασης
Μέσα σε χρόνο ρεκόρ το διαδίκτυο γέμισε από μηνύματα συμπαράστασης προς τη Χριστίνα Μπόμπα αλλά και προς οποιαδήποτε σύγχρονη γυναίκα – μητέρα, η οποία καθημερινά δέχεται σχόλια για την εμφάνισή της.






Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !