Σκιάθος: Η θάλασσα ξέβρασε 2.400 γραμμάρια κοκαΐνης – Εθελοντές την πέταξαν στα σκουπίδια


Τα βρήκαν την ώρα που καθάριζαν την ακτή


Δύο πακέτα ναρκωτικών τυλιγμένα με μονωτική ταινία εντόπισαν εθελοντές που καθάριζαν την ακτή Άγιος Παντελεήμονας στη Σκιάθο, πετώντας μάλιστα το ένα πακέτο στα… σκουπίδια.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ένας εθελοντής που έπιασε στα χέρια του το δεύτερο πακέτο υποψιάστηκε ότι μπορεί να είναι κάτι ύποπτο έτσι κλήθηκε το Λιμεναρχείο. Οι λιμενικοί βρέθηκαν μπροστά σε 2.400 γραμμάρια κοκαΐνης. Το γεγονός συνέβη τον Απρίλιο, αλλά κρατήθηκε μυστικό και σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα.

Είναι άγνωστο εάν τα πακέτα αφέθηκαν στην παραλία για να παραλάβει ο διακινητής ή πετάχτηκαν στη θάλασσα από τον φόβο μην γίνουν αντιληπτοί οι έμποροι από το Λιμενικό. Πάντως καταδίωξη τον Απρίλιο, για ναρκωτικά στην περιοχή δεν υπήρξε, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές.

Η τελευταία μεγάλη επιχείρηση στις Σποράδες ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 όπου πάνω από ένα τόνο ναρκωτικά (κάνναβη) εντόπισαν εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα σε κιβώτια εσωτερικά της σπηλιάς στην νησίδα Πιπέρι ενώ αποτέλεσε μία επιχείρηση «μαμούθ», που στήθηκε από ξηράς, θαλάσσης όπως και αέρος στην ευρύτερη περιοχή των Β. Σποράδων.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !