Facebook: Μια Βρετανίδα ερωτεύτηκε μέσω μηνυμάτων, άφησε άνδρα και παιδί και εντέλει της έφαγαν 95.000 ευρώ

Μια απίστευτη ιστορία από την Μεγάλη Βρετανία έγινε viral!


Σε...κακό βγήκε η γνωριμία μιας γυναίκας από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία ερωτεύτηκε μέσω Facebook έναν άγνωστο, ο οποίος αφού την έπεισε να παρατήσει σύζυγο και παιδί, στη συνέχεια της «έφαγε» 95.000 ευρώ!

Η Σάρον Μπάλμερ ενώ σέρφαρε στο Facebook και καμιά φορά συνομιλούσε με φίλους της, δέχτηκε αίτημα φιλίας από έναν άνδρα με το όνομα Μέρφι Τάουνσεντ. Η Σάρον αποδέχτηκε το αίτημα και σύντομα ξεκίνησε να μιλάει με τον Μέρφι.

Το πρόβλημα, εν πρώτης, ήταν πως οι φωτογραφίες στο προφίλ του Μέρφι ήταν μεν αληθινές, αλλά όχι δικές τους καθώς σε αυτές απεικονιζόταν ο Λετονός υπουργός Άμυνας, Άρτις Πάμπρικς!

Τα ψέματα του «Μέρφι» έπεφταν σωρηδόν καθώς της είπε ότι είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός που υπηρετεί στη Συρία, ότι δεν μπορεί να φύγει από εκεί γιατί δεν είχε λεφτά και η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Μάλιστα ο άνδρας εξέφρασε τη θέληση του να επισκεφτεί την Σάρον αλλά δυστυχώς το οικονομικό ήταν ανασταλτικός παράγοντας.

«Μου είπε ότι ένιωθε μοναξιά και υπηρετούσε στη Συρία. Η γυναίκα του είχε πεθάνει και απλά ήθελε κάποιον άνθρωπο να μιλήσει» λέει η Σάρον.

Ο Μέρφι κάθε μήνα ζητούσε όλο και περισσότερα ποσά, άλλες φορές για ένα εισιτήριο για να την επισκεφτεί, άλλες φορές γιατί έπρεπε να πάει επειγόντως στις ΗΠΑ, άλλες φορές επειδή μπήκε στο νοσοκομείο και έπρεπε να πληρώσει. Το συνολικό ποσό των δικαιολογιών έφτασε τις 95.000 ευρώ!

Η Σάρον στο μεταξύ αποκάλυψε στον σύζυγο της πως είναι ερωτευμένη με έναν στρατιωτικό και έφυγε από το σπίτι ύστερα από 29 χρόνια, για να μείνει αλλού μόνη. Κάποια στιγμή η γυναίκα δεν είχε άλλα λεφτά και προκειμένου να συνεχίσει να στέλνει στον Μέρφι, δανείστηκε άλλες 44 χιλιάδες ευρώ.

Μέχρι που ο Μέρφι, όπως ήταν φυσιολογικό, μια μέρα εξαφανίστηκε. Τότε ήταν που η Σάρον επικοινώνησε με την αμερικανική βάση στην οποίο υποτίθεται πως ο Μέρφι υπηρετούσε και πληροφορήθηκε με μεγάλο σοκ και έκπληξη πως ποτέ δεν υπηρέτησε εκεί κάποιος Μέρφι Τάουνσεντ.

Για την ιστορία, ο Άρτις Πάμπρικς, ο οποίος πήρε άθελά του μέρος στην απάτη, δήλωσε πως υπάρχουν 100 προφίλ στα social media τα οποία ψευδώς χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του...

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !