Δημιουργήθηκε ελληνική σελίδα γνωριμιών μόνο για ανεμβολίαστους


Ο ιδρυτής της αναφέρει πως η απήχηση είναι μεγάλη


Τα μέλη της αισθάνονται πως οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας αποτρέπουν τη δημιουργία νέων φιλικών ή εpωτικών σχέσεων για τους ανεμβολίαστους και γι'αυτό αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν.

Σελίδα γνωριμιών αποκλειστικά για… ανεμβολίαστους άνοιξε τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την κοινωνικοποίηση ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί αποκλειστικά με... μη εμβολιασμένους.

Όπως δήλωσε στο Live News του Mega ο ιδρυτής της ομάδας, η ιδέα για τη δημιουργία της σελίδας του ήρθε έπειτα από συζητήσεις με φίλους και πήρε την απόφαση να το κάνει εφόσον ήταν κάτι πρωτότυπο και δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο.
«Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε μέσα, βέβαια δεν γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών» ανέφερε αρχικά.

Όπως διαπιστώνει κανείς αν επισκεφθεί την εν λόγω ομάδα γνωριμιών στο facebook, τα μέλη της αισθάνονται πως οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας αποτρέπουν τη δημιουργία νέων φιλικών ή εpωτικών σχέσεων για τους ανεμβολίαστους και γι'αυτό αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν.

«Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική» ανέφερε μέλος της ομάδας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ιδρυτή της ομάδας, η λέξη «αντιεμβολιαστές» είναι λάθος. «Με δεδομένο ότι και εγώ είμαι ανεμβολίαστος, είμαι κατά του εμβολίου του συγκεκριμένου, του covid, όχι όλων των εμβολίων είναι λάθος η λέξη “αντιεμβολιαστές” κατά τη γνώμη μου, είμαστε απλά ανεμβολίαστοι», εξήγησε ο ίδιος.

Τέλος, ο ιδρυτής απάντησε και στο αν και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για μια καινούργια γνωριμία, αν το άτομο που βρίσκεται απέναντί του έχει εμβολιαστεί ή όχι.
Όπως είπε, δεν γνωρίζει αν θα ήταν το πρώτο κριτήριο στη γνωριμία του με μια γυναίκα, αλλά σίγουρα θα έπαιζε ρόλο.

«Θα το ρωτούσα, θα ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις που θα έκανα, δεν θα ήταν η μοναδική, δεν θα ήταν αυτή από την οποία θα έκανα την οριστική μου κρίση». κατέληξε.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !