Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Πλήρης η ασυδοσία στο σαλέ – Έλεγχοι «για τα μάτια του κόσμου»


Η κατάσταση στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού απαιτεί παρέμβαση εδώ και τώρα καθώς αποτελεί μια εν δυνάμει υγειονομική «βόμβα»

Η κατάσταση στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού απαιτεί παρέμβαση εδώ και τώρα καθώς αποτελεί μια εν δυνάμει υγειονομική «βόμβα»

Σε σκάνδαλο εξελίσσεται η ασυδοσία που επιδεικνύουν οι υπεύθυνοι του σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού οι οποίοι επιδεικτικά αδιαφορούν για τους νόμους, του κανόνες και τους περιορισμούς κάτω από τους οποίους υποχρεούνται να λειτουργούν οι ανταγωνιστές τους, με τον χώρο αυτόν να αποτελεί μια εν δυνάμει υγειονομική βόμβα.

Το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr που βρέθηκε την Κυριακή στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού αποκάλυψε την έκταση της ανομίας που επικρατεί στην επιχείρηση αυτή την οποία έχουν αναλάβει με ανάθεση οι επιχειρηματίες Αλέξης Βλαβιανός (VLAVIANOS GROUP-VARKIZA RESORT) και Γιάννης Μωράκης, (JKM GROUP).

Μέσα σε έναν μήνα λειτουργίας το σαλέ έχει μετατραπεί σε κέντρο ανομίας αλλά και – σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο Newsbomb.gr - μετάδοσης του κορονοϊού και οι εικόνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Οι επισκέπτες δεν φορούν μάσκες πουθενά, οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε κανένα χώρο ενώ μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί η φράση «έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού» καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι πελάτες του σαλέ περνάνε την πόρτα παρουσιάζοντας ως «πιστοποιητικό» ένα… νεύμα στον άνθρωπο που βρίσκεται στην πόρτα. Αλλά ακόμα και στις ελάχιστες φορές που διαπιστώθηκε ότι γίνεται έλεγχος, αυτός στην πραγματικότητα γίνεται μισός καθώς ποτέ δεν ελέγχεται η ταυτοπροσωπία, αντίθετα, δηλαδή, με ό,τι προβλέπουν τα πρωτόκολλα.
PHOTO GALLERY


Προκλητικές εικόνες ασυδοσίας στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στον Παρνασσό

Ο «χορός» των παραβάσεων, μάλιστα, δεν περιορίζεται μόνο στον εσωτερικό χώρο του σαλέ αλλά συνεχίζεται και λίγο μακρύτερα και συγκεκριμένα στο κλαμπ Dybbuk που λειτουργεί στο σημείο, με τη μουσική στη διαπασών και την επικίνδυνη διαχείριση του «ο ένας πάνω στον άλλον». Ότι συμβαίνει και στο «αδερφάκι» του στην Αθήνα δηλαδή.

PHOTO GALLERY


To κλαμπ Dybbuk, εκτός από την Αθήνα, δεν καταλαβαίνει από μέτρα και στον Παρνασσό!


Η κατάσταση στο σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού απαιτεί παρέμβαση εδώ και τώρα. Δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να στενάζει από τη μετάλλαξη Όμικρον και τα μέτρα που έχει φέρει η επέλασής της και ορισμένοι να συμπεριφέρονται τόσο ανεύθυνα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει η προκλητική συμπεριφορά τους για τη δημόσια υγεία.

Δεν μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας άνω των 60 ετών που απο σήμερα θα βρεθούν χρεωμένοι με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή έκαναν το... έγκλημα να μην εμβολιαστούν, και ορισμένοι επιχειρηματίες να λειτουργούν με τη λογική της αδιαφορίας, χωρίς μέτρα, κανόνες και λογική, κοροιδεύοντας την κοινωνία και την κυβέρνηση στα μούτρα.

Για τα μάτια του κόσμου να θυμίσουμε ότι όπως είχε ανακοινωθεί πριν την έναρξη της λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων, «οι χώροι εστίασης / chalet των χιονοδρομικών κέντρων πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους αντίστοιχα».

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !