Ανατριχιαστική ιστορία ενός ιδιοκτήτη μπαρ που τάιζε κροκόδειλους με... πελάτες τουΠριν από πάρα πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 1900, ο ιδιοκτήτης μπαρ και εκκεντρικός λαθρέμπορος ποτών Joe Ball έδειχνε ξεκάθαρα την αγάπη του για το γυναικείο φύλλο, μέχρι την στιγμή που αποκαλύφθηκε κάτι απάνθρωπο.

Αρκετές φορές είχε συνάψει σχέσεις με διάφορες σερβιτόρες, μπαργούμαν και οικοδέσποινες του μαγαζιού του, μέχρι το σημείο που αποκαλύφθηκε ότι τρεις από αυτές εξαφανίστηκαν, την ώρα που ο ίδιος διατηρούσε ως κατοικίδια ζώα αλιγάτορες.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο ίδιος τις τάισε στους αλιγάτορές του, ενώ ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για του λόγου τω αληθές το γεγονός και μόνο ότι διατηρούσε τα συγκεκριμένα κατοικίδια, αποτελούσε λόγο για να προκαλέσει ανησυχία και να δημιουργήσει τις αντίστοιχες φήμες. Ωστόσο, όταν η αστυνομία τον προσέγγισε για ανάκριση το 1938 ο ίδιος αυτοκτόνησε πυροβολώντας απευθείας στην καρδιά του.

Ύποπτος για την εξαφάνιση και τη δολοφονία συνολικά 20 γυναικών έγινε γνωστός ως ο «Άντρας Αλιγάτορας» και ο «Χασάπης του Elmendorf». Έχει αποδειχθεί ότι σκότωσε 2 γυναίκες κατά την ​δεκαετία του 1930, ενώ αν και η ύπαρξή του θεωρείται αποκρυφική, η φυσιογνωμία και η δράση του στη λαογραφία του Τέξας είναι ιδιαιτέρως γνωστή.

Ο Ball ήταν εγγονός του John Hart Crenshaw, ενός διαβόητου εμπόρου σκλάβων και κτηνοτρόφων στην κομητεία Gallatin του Ιλλινόις. Αφού υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ball ξεκίνησε την καριέρα του ως λαθρέμπορος ποτών, παρέχοντας παράνομο ποτό σε όσους μπορούσαν να πληρώσουν.

Μετά το τέλος της ποτοαπαγόρευσης, άνοιξε το μπαρ Sociable Inn στο Elmendorf του Τέξας. Επίσης, διατηρούσε και μία λίμνη με έξι αλιγάτορες - τους τάιζε συνήθως ζωντανές γάτες και σκύλους- επειδή παρερμήνευσε τον όρο «corpus delicti», πιστεύοντας ότι θα ήταν αδύνατη η καταδίκη του για δολοφονία χωρίς την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, όπως το νεκρό σώμα του θύματος.

Μετά από λίγο καιρό, ωστόσο, κάποιες γυναίκες της περιοχής αναφέρθηκαν ως εξαφανισμένες. Ανάμεσά στις οποίες μπαργούμαν​ που είχαν δουλέψει κατά καιρούς στο μπαρ του​, πρώην σχέσεις και οι 2 πρώην σύζυγοι του Ball. Όταν, λοιπόν, ο σερίφης τον προσέγγισε προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση, εκείνος τράβηξε ένα όπλο από το ταμείο του μπαρ και αυτοκτόνησε. Λίγο αργότερα ένας άνδρας που είχε συνωμοτήσει με τον Ball παραδέχτηκε ότι τον βοήθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα δύο γυναικών που είχε σκοτώσει.

Από εκείνη την εποχή λίγες είναι οι γραπτές πηγές που μπορούν να επαληθεύουν τα εγκλήματα το Ball, ωστόσο, αναφέρεται ότι ένας γείτονάς του, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια γιατί φοβόταν τον Ball, επιβεβαίωσε ότι τον είδε να αποσυναρμολογεί ένα σώμα κοντά στη λίμνη με τους αλιγάτορες.

Από την φρικιαστική αυτή ιστορία του Ball είναι εμπνευσμένη και η ταινία τρόμου του 1976 «Eaten Alive» σε σκηνοθεσία του Tobe Hooper, στην οποία ο ξενοδόχος Judd στην ουσία είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος ρίχνει τα πτώματα των θυμάτων του ως τροφή στο κατοικίδιό του, που δεν είναι άλλο από έναν αλιγάτορα Νείλου.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !