Γιάννης Πλούταρχος: Το τραγούδι που είχε απορρίψει και έγινε επιτυχία από τον Νίκο Βέρτη

Για τραγούδια που απέρριψε ή δεν τραγούδησε ποτέ, αλλά έγιναν επιτυχίες όταν τα ερμήνευσαν άλλοι καλλιτέχνες, μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος. 


Ο τραγουδιστής καλεσμένος στο Cosmoradio αναφέρθηκε στο τραγούδι «Θυμός» που είχε γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους για εκείνον αλλά τελικά τραγούδησε η Πάολα.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για ένα ακόμα τραγούδι το οποίο είχε απορρίψει, αλλά έγινε μεγάλη επιτυχία από τον Νίκο Βέρτη, απογειώνοντας την καριέρα του. Πρόκειται για το «Πες το μου ξανά». «Το τραγούδι βρήκε τον τραγουδιστή. Βρήκε τον Νικόλα και έκανε τεράστια καριέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Πλούταρχος, σύμφωνα με το Happy Day του Alpha.

(Σ.Σ.) Εγώ βέβαια, μπορώ να θυμηθώ μερικά ακόμη, όπως ας πούμε το "φταίω" που το είπε τελικά ο άλλος Νικόλας, ο Νίκος Οικονομόπουλος... 


«Διάλεξα ανάμεσα σε 17 επίθετα»


«Διάλεξα το Πλούταρχος ανάμεσα σε 17 επίθετα. Ανάμεσα σε αυτά που θυμάμαι είναι το Λειβαδάς, Γεωργίου, Αβυσσινός» ανέφερε ακόμα ο τραγουδιστής, λέγοντας ότι στην αρχή όταν άκουσε το «Πλούταρχος» έβαλε τα γέλια.

Παράλληλα είπε ότι ο γιος του Κωστής που είναι 11 ετών είναι φοβερά ταλαντούχο παιδί, με φοβερή αντίληψη. «Όταν θα πω ένα τραγούδι σε έναν θα πάω να ρωτήσω τη γνώμη του και αυτός είναι ο Κωστής» ανέφερε.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !