Σπύρος Πανόπουλος: Η αλήθεια για το Chaos - Απάντησε με βίντεο στην κατηγορία για αυτοκίνητο «απάτη»


Ο δημιουργός του Chaos απαντά στις κατηγορίες για απάτη.

Μεγάλη συζήτηση στα social media μετά την αποκάλυψη των σχεδίων του Chaos, του πρώτου ελληνικού hypercar, καθώς αρκετοί ήταν οι δύσπιστοι που ανέφεραν ότι επρόκειτο απλά για σχέδια και 3D μακέτες και όχι για πραγματικό αυτοκίνητο. Τι απαντά με μακροσκελές μήνυμα αλλά και με βίντεο που δείχνει το όχημα, ο δημιουργός του Σπύρος Πανόπουλος.

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες από το Chaos. Το πρώτο ελληνικό hypercar παρουσιάστηκε και παρά τον ενθουσιασμό των περισσότερων, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη του οχήματος. Στα social media ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το γεγονός ότι οι φωτογραφίες δεν ήταν πραγματικές αλλά 3D απεικόνιση του οχήματος, ενώ δεν έλειψαν και αρκετά πικρόχολα σχόλια τόσο για τα σχέδια που παρουσιάστηκαν όσο και για τον δημιουργό, Σπύρο Πανόπουλο.

Ο ίδιος, ωστόσο, με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook θέλησε να δώσει εξηγήσεις και να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει με το Chaos. Όπως ανέφερε οι haters δίνουν δύναμη στον ίδιο και την ομάδα του για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους και να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να τα καταφέρουν. Ο δημιουργός του Chaos εξήγησε τι συνέβη με τον χώρο στον οποίο φέρεται να έχει τοποθετηθεί το όχημα στις φωτογραφίες, αλλά και για το πότε θα γίνει η κανονική παρουσίαση, με εκπροσώπους της κυβέρνησης παρόντες όπως ανέφερε.

Το βίντεο του Σπύρου Πανόπουλου για το Chaos


Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο Σπύρος Πανόπουλος ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το Chaos, καλυμμένο όμως με κουκούλα, και αναφέρει χαρακτηριστικά πως σε λίγο καιρό θα γίνει «η επίσημη παρουσίαση όπως έχουμε υποσχεθεί».

Η απάντηση του Σπύρου Πανόπουλου για το Chaos


Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, τα μηνύματα αγάπης που παίρνουμε από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό είναι χιλιάδες και προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα. Μας δίνετε πολύ δύναμη να το τελειώσουμε να βγει στο δρόμο.

Επίσης δύναμη να το τελειώσουμε πιο γρηγορά από όσο ήταν στο πρόγραμμα μας, μας δίνουν οι haters. Μας βοηθάνε πολύ. Μιας και εκεί που δουλεύαμε 10 ώρες την ημέρα δουλεύουμε παραπάνω.

Εκεί θα πρέπει να πω ότι ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος τους.

Να τους θυμίσω λοιπόν ότι πριν ένα μήνα πήρα την απόφαση να κάνω αποκάλυψη του αυτοκίνητου που φτιάχνω γιατί είχαν διαρρεύσει φωτός εξωτερικές από το γραφείο πατεντων και βιομηχανικών σχεδίων που είχαμε καταθέσει, και από το να το δει ο κόσμος γκρι όπως επιβαλλόταν στην καταχώρηση, και το αδικούσε πολύ προτίμησα να το αποκαλύψω σε φωτός. Σε ψηφιακή μορφή CGI όπως κάνει όλη η σοβαρή παγκόσμια αυτοκίνηση. Είναι και φυσικά πολύ πολύ πιο ακριβή από απλές φωτός. Οπού υπάρχει πλέον αποκάλυψη αυτοκίνητου και όχι παρουσίαση (όπως ακριβώς είπα και εγώ) γίνεται με τον τρόπο αυτόν γιατί έχει την καλύτερη αποτύπωση χρώματος, λεπτομέρειας σε συνάρτηση με το φως που τοποθετείτε σε σημεία για να αναδείξει το αντικείμενο καλύτερα, εμείς το κάναμε επίσης και για άλλο λόγο, από το να το δείτε μόνο απέξω, προτιμήσαμε να το δείτε ψηφιακά το εσωτερικό που δεν είναι έτοιμο μέσα στο αυτοκίνητο μιας και υλοποιείται την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο. Εκεί λοιπόν περίτεχνα μια ομάδα ανθρώπων που δεν θέλει να πάει μπροστά η χώρα τους (γιατι μόνο από Έλληνες έγινε αυτό) βρήκαν το cgi που μας έβαλε η εταιρεία που πωλείται σε όλο το νετ και δεν είναι κρυφό η μυστικό (που μοιάζει με τις καινούριες εγκαταστάσεις μας που κατασκευάζουμε) και το χρησιμοποίησε να πετάξει λάσπη σε εμάς και τον κόπο μας. (εάν θέλαμε να παραπλανήσουμε θα βγάζαμε μια φωτογραφία η ένα cgi που δεν υπήρχε δημόσια και θα το κάναμε) Γιατί αυτή η ομάδα δεν κάνει το ίδιο στην Lambo, Ferrari McLaren, Porsche και όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν τα ίδια από την ίδια εταιρεία που τους τα φτιάχνει?

Δυστυχώς το ίδιο και κάποια περιοδικά / γνώστες του αυτοκίνητου που υιοθέτησαν την ίδια τάση ανθελλήνων γιατί θέλουν να αρέσκονται στην μαζα. Δεν μπήκαν καν στο κόπο να σχολιάσουν αυτό που είδαν με τις χιλιάδες εργατοώρες μας ούτε καν στο site μας να δούνε πραγματικές φωτός που έχουμε αναρτήσει ούτε καν να κάνουν έρευνα ούτε καν να μας πάρουν ένα τηλ. Επίσης λένε ότι εγώ έκανα παρουσίαση, που εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα κάνω παρουσίαση αυτή την στιγμή.

Όσον αφορά στην Γενευη στην έκθεση που ρωτάτε θα πήγαινε με μαύρα τζάμια χωρίς εσωτερικό όπως όλες οι εταιρείες πριν βγάλουν στην παραγωγή.

Εφόσον πάντα κρατάω τον λόγο μου όμως και με μεγάλη πίεση χρόνου στην 1η του μηνός που υποσχέθηκα δείξαμε φωτός και ανέβηκε το site μας με τα χαρακτηριστικά, τώρα επόμενο βήμα είναι η κανονική παρουσίαση του αυτοκίνητου από την κυβέρνηση (η οποία εκπρόσωποί της έχουν έρθει και το έχουν δει από κοντά).

Και μετά από το κοινό, στον καινούριο μας χώρο.

Αυτοί τώρα που γράφουν άρθρα υποτιμητικά για το αυτοκίνητο μας ότι δεν υπάρχει, η ότι ποιοι είμαστε εμείς να φτιάξουμε μοτέρ 3000 ίππους στην ελλαδα ενώ έξω θέλουν 300εκ ευρώ μεγάλες εταιρείες, σε λίγο καιρό θα είναι αυτοί που θα ζητήσουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση και αυτοί, να βγάλουν καμία φωτογραφία και κανένα άρθρο. Φυσικά θα τους δεχτούμε για να θυμούνται το λάθος τους και την ανοργανωσιά τους, να βλέπουν τις χθεσινές αναρτήσεις τους με τις επόμενες τους.

Επίσης δεν έχουμε πάρει ούτε ζητήσει ένα ευρώ από κανένα ιδιωτικό η δημόσιο φορέα, γιατί διάβασα μέχρι ότι έχουμε πάρει χρήματα φορολογούμενων κτλ.

Ευχαριστούμε όλους του φίλους που μας αγαπάνε και τους haters (μελλοντικοί φίλοι μας), αναμονή για την επίσημη παρουσίαση.

Το μέλλον έρχεται λαμπρό για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα και κανείς δεν πρόκειται να την σταματήσει με φτηνά τεχνάσματα.

Εγω και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε πολύ !

Δείτε την ανάρτησή του

Newsbomb.gr

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !