Ρέθυμνο: Απίστευτες σκηνές βίας με πελάτες που δεν έδειχναν πιστοποιητικό - Εισέβαλαν στο μπαρ με αγροτικό


Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε γνωστό μπαρ στο Ρέθυμνο της Κρήτης πριν από λίγες ημέρες, οι οποίες έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. 


Κάποιοι από τους πελάτες θέλησαν να μπουν στο κατάστημα χωρίς να υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο για πιστοποιητικά και στη συνέχεια ξέσπασε απίστευτος καβγάς. Οι νεαροί μμε αυτοκίνητο 4x4 μέσα στο μαγαζί σπάζοντας την είσοδο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι νεαροί που ήθελαν να μπουν στο μπαρ χωρίς έλεγχο μπήκαν σε ένα μεγάλο αγροτικό αυτοκίνητο και επιχείρησαν δύο φορές να μπουν στο μαγαζί. Όμως δεν περιορίστηκαν εκεί και η ένταση συνεχίστηκε με μπουνιές κλωτσιές και ρίψεις αντικειμένων.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση ενώ οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε. Βίντεο που τράβηξε περαστικός αλλά και ακόμα ένα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού δείχνουν τις απίστευτες σκηνές.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί προσήχθησαν. Ωστόσο, δεν υποβλήθηκαν μηνυσεις και δεν σχηματίστηκε δικογραφία.ethnos.gr
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !