Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία


Βέλγιο: Όλα συνέβησαν σε 5 δευτερόλεπτα είπε ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε ποζάροντας για μια φωτογραφία

Όλα συνέβησαν σε 5 δευτερόλεπτα είπε ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε ποζάροντας για μια φωτογραφία

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο ο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας η οποία έπεσε από ύψος 30 μετρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία από τον σύζυγό της. Το δυστύχημα με θύμα την Zoe Snoeks σημειώθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της Joeri Janssen.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων.

Άμεσα στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και δύτες οι οποίοι κατάφεραν μετά από αρκετές ώρες να εντοπίσουν τη σορό της άτυχης 33χρονης μέσα στο ποτάμι.


H άτυχη 33χρονη Ζoe SnoeksΠηγή: Instagram/zoe_snoeks_

Ο σύζυγός της, με τον οποίο είχε παντρευτεί από το 2012 ενώ είχαν γνωριστεί από τα χρόνια του σχολείου, είπε ότι το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκαναν με το τροχόσπιτό τους όπως έκαναν από την αρχή της πανδημίας ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη.

«Το πρωί της Τρίτης φτάσαμε στην περιοχή που ήταν τέλεια για φωτογραφίες. Η γυναίκα μου πόζαρε για φωτογραφίες όταν κάποια στιγμή μου είπε να γυρίσω να κοιτάξω τα σκυλιά μας. Όταν έστρεψα ξανά το κεφάλι μου προς τη Zoe αυτή δεν ήταν πουθενά. Είχε εξαφανιστεί. Όλα πρέπει να συνέβησαν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα» είπε ο σύζυγος της 33χρονης για τη μοιραία ημέρα.

«Δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα. Κανέναν ήχο, καμία φωνή, καμία κραυγή. Κοίταξα κάτω και το μόνο που είδα ήταν σκόνη. Της φώναξα αν και γνώριζα ήδη ότι ήταν μάταιο. Ο γκρεμός ήταν αρκετά βαθύς. Κάλεσα αμέσως τα σωστικά συνεργεία αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να συνεννοηθώ αν και μιλάω λίγα γαλλικά» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι φωτογραφίες ήταν το πάθος της. Άμεσα βρήκα το τηλέφωνό της και το ξεκλείδωσα και διαπίστωσα ότι είχε φωτογραφηθεί στην άκρη του γκρεμού. Ήταν η τελευταία της selfie. Η Zoe κοιτούσε ευθεία μπροστά. Μπορεί κανείς να δει και την ομίχλη και το ποτάμι στο οποίο βρήκαν το πτώμα της. Μου είπαν ότι έπεσε από ύψος τουλάχιστον 30 μέτρων» κατέληξε ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε στο Βέλγιο.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !