Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA - «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους»

Τα τραγούδια προπομποί που έχουν κυκλοφορήσει και η παρουσίαση τους για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» για τα 21 χρόνια του συγκροτήματος, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι ONIRAMA θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Το πολυαγαπημένο πλέον «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο με την Χάρις Αλεξίου, το ξεσηκωτικό “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα, καθώς και οι ψηφιακές κυκλοφορίες του “Πυροσβεστήρα” στη συναισθηματική του νέα εκτέλεση με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Μπαλάφα και του “Τι είναι αγάπη” με άρωμα Κρήτης, σε συνεργασία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συγκινητική εκτέλεση – φόρος τιμής στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του τραγουδιού Ημίφως. 

Ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ίδιου, κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ντουέτο με τη φωνή του, και θα συνοδεύεται από μια ιδιαίτερη οπτικοποίηση που θα παρουσιαστεί την ίδια ημέρα στο κανάλι των ONIRAMA στο YouTube.

Συνεχίζοντας σταδιακά την παρουσίαση του δίσκου, θα ακολουθήσουν ντουέτα με το Νίκο Μουτσινά, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Δήμητρα Γαλάνη και τη Μαρίνα Σάττι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου album.

Σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens @technopolis_athens την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, να τραγουδήσουμε το ανέφικτο, να αφουγκραστούμε τη στιγμή και να δώσουμε στην τρέλα μας λιγάκι απ’ το φως.

Μαζί μας o Λεωνίδας Μπαλάφας @leonidasbalafas, οι Γιώργος @giorgis_stratakis και Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_, o Solmeister @solmeister13 καθώς και ο Δημήτρης Κοργιαλάς @dkorgialas!

Μέρος των εσόδων από την συναυλία μας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων προμηθειών για την κάλυψη αναγκών, στην περιοχή Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια, τις οποίες θα παραδώσουμε λίγες ημέρες μετά τη συναυλία μας.

Σας περιμένουμε με όνειρα, αγάπη κι ελπίδα!

Ώρα προσέλευσης 19.30

Ώρα έναρξης 21.00

Προπώληση VIVA.GR:


#ONIRAMALIVE

#FlowerToThePeopleTour

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα link των τραγουδιών που έχουν κυκλοφορήσει:


ONIRAMA - Γιώργος & Νίκος Στρατάκης - Τι είναι αγάπη


Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3: 


ONIRAMA - Πυροσβεστήρας συμμετέχει o Λεωνίδας Μπαλάφας

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3:


Onirama - Locomondo - Καλοκαίρι

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3:


Χάρις Αλεξίου - ONIRAMA – Ξημερώνει

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3:
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !