Το Interceptor του Mad Max μπορεί να γίνει δικό σου για ένα μόλις δολάριο

Πείτε ό,τι θέλετε για το πόσο ικανοποιητικά ή όχι κατάφερε να μπει ο Tom Hardy στα παπούτσια του Mel Gibson ενσαρκώνοντας τον Max Rockatansky στο Fury Road, αλλά το σίγουρο είναι πως η ταινία μας γέμισε με αναμνήσεις. 

Μην ξεχνάτε ότι στο δυστοπικό σύμπαν του George Miller όπου ο κόσμος έχει πάρει φωτιά και λάβρα, η βία είναι που κυριαρχεί και οι σφαίρες αποτελούν πολυτέλεια μιας και κοστίζουν μία περιουσία. Τι μας μένει; Η βενζίνη. Ή μάλλον τα αυτοκίνητα.


Γιατί δεν υπάρχει Mad Max χωρίς αυτοκίνητα και πόσο μάλλον όταν οδηγείς αυτόν τον στόλο και ονομάζεσαι Immortan Joe. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί όλα τα αυτοκίνητα του Fury Road βγαίνουν σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης -ναι καλά διαβάζεις- ένα δολάριο! Σίγουρα η τιμή δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί, αλλά αν θες ένα αυτοκίνητο που να προκαλεί τρόμο έχοντας τους κολλητούς σου κολλημένους πάνω στα σιδερικά με ξυρισμένα κεφάλια και αστραφτερά δόντια, τότε πρέπει μάλλον να σπάσεις τον κουμπαρά και να γίνει δουλίτσα.



Μιλάμε για όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από την ταινία από τις σακαράκες μέχρι το θηρίο Doof Wagon, την ίδια την Cadillac του Immortan Joe αλλά και το Interceptor του Max που το είδαμε να γίνεται σμπαράλια. Το καλύτερο όλων; Τα αυτοκίνητα είναι πλήρως λειτουργίσιμα, οπότε μπορείς να τα βγάλεις στο δρόμο ακόμη και αν δεν σε κυνηγάει η Charlize Theron – που κρίμα εδώ που τα λέμε.

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι κανένας ψηλομύτης πλούσιος δεν θα πάει σε μία τέτοια δημοπρασία οπότε, ποιος ξέρει, ίσως και να κάνεις την τύχη σου και να αποκτήσεις ένα από τα αυτοκίνητα της διάσημης σειράς σε τιμή ευκαιρίας. Απλά -για Το Θεό- μην αρχίζεις να κυκλοφορείς στο δρόμο παίζοντας φλεγόμενες κιθάρες.


Άντε και καλή επιτυχία.

ratpack.gr 

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !