Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε οίκο ανοχής στη Φυλής


Σε οίκο ανοχής κατέληξε να εργάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής Φλορίκα Λεονίντα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.


Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, και στη δοκό ισορροπίας και στα άλματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.


Η 27χρονη είχε κατακτήσει αργυρό μετάλλιο σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως νεάνιδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει για το μέλλον της, γύρισε την πλάτη της στον αθλητισμό και την καριέρα στην προπονητική, που θα της έδιναν μερικές εκατοντάδες ευρώ τον μήνα, και αντί αυτών στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα.


Όταν έφτασε στη Γερμανία την ανακάλυψαν τα ρουμανικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να φύγει για την Αυστρία. Για δεύτερη φορά, ωστόσο, αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μη γνωρίζουν οι πελάτες ότι αυτή που συναντούν είναι παλιά πρωταθλήτρια.


«Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail, εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το gossiptv.gr, η πρώην πρωταθλήτρια εθεάθη σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής, στην Αθήνα.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !