«Αυτόν τον Στέφανο…»: Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την ατάκα Τσιτσιπά για τα εμβόλια (Pic)


Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο η ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά για τα εμβόλια. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το τουρνουά του Σινσινάτι τόνισε ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα το κάνει όταν γίνει υποχρεωτικό. «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Kάποια στιγμή, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά του κορωνοϊού, μόνο αν αυτός γίνει υποχρεωτικός, απάντησε: «Φυσικά…».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά για την τοποθέτησή του. Μάλιστα επεσήμαιναν ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας.

Στο σχετικό σποτάκι αναδημοσίευσε από τον λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μάλιστα: «Αυτόν τον Στέφανο αγαπάμε!» ενώ απάντησε και σε κάποιους χρήστες εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του για όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

dailymedia.com.gr 
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !