Αναγνώρισε κανείς τον Clive Owen ως Bill Clinton;


Το American Crime Story, ρίχνει φως στο σεξουαλικό σκάνδαλο του πρώην Πλανητάρχη με τη Monika Lewinsky.

Το American Crime Story είναι από τις τηλεοπτικές σειρές που πέρα από το γεγονός ότι είναι καλογυρισμένες, σου δίνουν και μια παραπάνω πληροφορία για γεγονότα που συγκλόνισαν αλλά ενδεχομένως να μη τα θυμάσαι.

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν το American Crime Story: Impeachment μετά τη δολοφονία του Versace, έρχεται να ασχοληθεί με ένα ακόμα θέμα που συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία στο παρελθόν και αφορά τα τερτίπια του Bill Clinton. Πρόκειται για το τεράστιο σεξουαλικό σκάνδαλο που είχε προκύψει με την Monika Lewinsky (Beanie Feldstein).

 

Σε αυτό το σκάνδαλο λοιπόν το χρίσμα για πλανητάρχης της μίνι σειράς έχει λάβει ο Clive Owen ο οποίος εμφανίζεται αγνώριστος σε κάθε του εμφάνιση, ενώ μαζί του θα κάνουν βρίσκονται η Annaleigh Ashford ως Paula Jones η οποία είναι εκείνη που έκανε τη μήνυση στον Clinton, αλλά και η Edie Falco που θα υποδυθεί την Hilary Clinton.

H νέα σεζόν Impeachment: American Crime Story είναι βασισμένη στο best seller του 1999 που έγραψε ο Jeffrey Toobin με τίτλο A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. Το σενάριο είναι από την Sarah Burgess και η πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Για την ιστορία σας θυμίζουμε στο παρακάτω άλμπουμ πώς είναι κανονικά ο Clive Owen:



Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !