Ρέθυμνο: Ο Τάσος Ξιαρχό έβρισε δημόσια τον Μητσοτάκη και του έκλεισαν τον λογαριασμό



LIFESTYLE
Ρέθυμνο: Ο Τάσος Ξιαρχό έβρισε δημόσια τον Μητσοτάκη και του έκλεισαν τον λογαριασμό


Δημοσιεύτηκε 2 ημέρες πριν

στις 19 Αυγούστου 2021


Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί σε τρεις από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτη φαίνεται ότι έθεσαν σε… κίνδυνο τις διακοπές του Τάσου Ξιάρχο, ο οποίος, βρέθηκε στο νησί για μερικές ανέμελες στιγμές, για να διαπιστώσει, προς προς απογοήτευση του, πως το Ηράκλειο και τα Χανιά τέθηκαν υπό το καθεστώς μίνι lockdown, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί.


Ο γνωστός χορευτής, αφού μάλλον δεν κατάφερε να ξεσαλώσει σε Χανιά και Ηράκλειο, βρέθηκε στο Ρέθυμνο λίγο πριν ανακοινωθούν και εκεί τα νέα περιοριστικά μέτρα. 

Από κεντρικό σημείο της πόλης, λοιπόν, έβγαλε και ανέβασε ένα βίντεο μαζί με την παρέα του, εξαπολύοντας πυρά κατά του Πρωθυπουργού και χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία, για την απόφασή του να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ειδικά, τοπικού χαρακτήρα μέτρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Εξαιτίας του περιβόητου hashtag που χρησιμοποίησε, ο προσωπικός του λογαριασμό στο instagram έκλεισε. Ωστόσο, ο διάσημος χορογράφος δεν το έβαλε κάτω. Έφτιαξε καινούργιο λογαριασμό μέσα από τον οποίο εξήγησε τι συνέβη στο παλιό του προφίλ, ρίχνοντας τα βέλη του για ακόμη μία φορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Επειδή λοιπόν ζούμε σε χούντα. Και επειδή το να λες είναι αδίκημα. Εγώ θα πω πως δεν θα σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου. Έγραψα #μητσοτακη_γ@@@@ και έκρινα τον παπά που είπε για τους γκέι ότι φταίμε για τη φωτιά. Αν το προφίλ έκλεισε για αυτά. Τότε παίδες μην απορείτε για τη φυλακή που ζούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.


Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !